Seçkin hesap almak hileciler için çözüm olur mu?

Lynburk

Centipat
Katılım
7 Nisan 2020
Mesajlar
291
En son rekabetçi maçıma hile gelmişti sinirlenip oyunu bırakmıştım 2 hafta sonra tekrar başladım oyunu bırakamıyorsun 😁 . Seçkin hesaplarda durum ne ? Ne kadar hile geliyor acaba? Alsam faydası olur mu? Yoksa Teğmen 21 olana kadar rekabetçi girmeyeyim mi? Birde paralı seçkin ile parasız seçkin arasında fark var mı?
 
Hilecilere asla çözüm bulamıyorsun. LoL'de bile karşıma script geliyor. 5 10 gün sonra bildirimi düşüyor banlandı diye ama nafile, zaten adam bir kez oyunuma gelecekti ve geldi, rahatsız etti gitti. Sonradan banlanması ifade etmiyor. CS'de de aynısı olacaktır.
 
Yeteneklerinize güveniyorsanız ve oyun mekaniklerine hakimseniz FACEIT veya ESEA gibi platformlarda oynayabilirsiniz. MM'e göre çok çok çok nadir hileye denk gelirsiniz.

Keza normal hesaba göre seçkinlerde biraz daha az hileye denk gelirsiniz.
 
"CS:GO" deyince, aklıma hep şey gelir. Boşu boşuna sinir olup klavyeye fareye vurmam ya da sinirden boşu boşuna bir hiç için küfür ettiğim günler... Neyse arkadaşlar yıl olmuş 2020 hala CS:GO'nun hileden temizleneceğini düşünen var mı? Seçkin alsan hiçbir şey değişmez. Bırakmak tek çözüm yolu.
 

Geri
Yukarı