Apex Legends'e devam etmeli miyim?

Evet bu oyunu oynama sebebim olabilir. Şu an hiç kanser yok eskiden ilk çıktığında biraz vardı değişik bir oyun.
Çünkü kemik kitle gibi bir şey oluştu. Deli eden takım arkadaşları dışında çok da kanser yok. Yaşı küçük olanlar bile olgun oynuyor.
 
Çünkü kemik kitle gibi bir şey oluştu. deli eden takım arkadaşları dışında çok da kanser yok. Yaşı küçük olanlar bile olgun oynuyor.

Sadece geçen gün bağırıp çağran biri geldi. Eskiden karakter seçim dışında kişiyi susturamıyordunuz (az çektirmedi) şimdi direk susturdum keyfime baktım.
 
@Awdiki ben 1 kere falan karşılaştım bağıran ile.
 
Devam edebilirsiniz çünkü piyasada bence bu kadar güzel bir Battle Royale oyunu yok. Hikayesi yetiyor. Ben oyun çıktığından 13 ay sonra başladım yani Mart-Nisan gibi. Şu an seviyem 370, baya oynadım hatta oynadığım tek oyun olmaya başladı. Ben 2 arkadaşımla birlikte başladım yani 3 kişi oynuyoruz genelde. Onlarla başladığım için sıkılmadım. Ama onlar olmayınca solo da oldukça eğlenceli.

Ben de pek iyi oynayamıyordum hatta çok zorlanmıştım. CS:GO'dan geçince hele... Ama araştırdıkça, iyi oyuncuları izledikçe ve pratik yaptıkça öğreneceksiniz. Hem de çok rahat. 1-2 ay arası kendini geliştirdiğini anlıyor insan.

Oyunda çok iyi insanlar var, öğretici, eğlenceli. Ama bir o kadar da deli var. Saçma sapan hareketler yapan, boş konuşan oyuncular da mevcut. Çok takmamak lazım.

Ben arada sırada Twitch de izliyorum. Yabancı oyuncular, yerli oyuncular hepsi çok güzel taktikler veriyor ve güzel oynuyorlar. Turnuvalar vs. izlemesi çok eğlenceli oluyor.

Oyunda kemik kadro kaldı deniyor, evet doğrudur. Yeni başlayanlar da var ama yanlış anlaşılmasın. Yine de oyunu uzun süredir oynayan komando tipli arkadaşlarımız mevcut. Bu arkadaşlar dereceliye girmeden önce ısınmak için public lobilere giriyorlar, işte o zaman keyfiniz kaçabiliyor. Yani şöyle bir durum var, oyun aslında izlenme için ve e-spor için oynanıyor çünkü hala canlı turnuvalar var. Normal oyuncular da zevk alabiliyor tabii ki bunun yanında.

Origin'in sunucuları rezalet. Ama 6. sezonda hafif hafif düzeltildi birçok şey. Her yeni sezonda oyun daha da güzelleşiyor, arada ufak tefek problemler veya sevilmeyen şeyler var tabi.

Oyunun optimizasyon sıkıntıları mevcut, bu sezonda epey düzeltilmiş lakin hafif problemler oluşabiliyor. Bunun için bu işe kafayı koymuş bir adam var, oyunun problemlerini 1. sezondan beri her sezon çözmeye çalışıyor. Sezon 6'da herhangi bir kasma veya stutter gibi problemler yaşarsanız şu videoyu izleyip çözebilirsiniz.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
 
Son düzenleme:
@EgeN7 elinize, kolunuza sağlık. Ayrıca şu stutter problemi bende de var. Videoya bakacağım. Teşekkür ederim.
 
Sezonu Platin bitirdim. Artık çok oynamıyorum fakat BR oyunları arasında vuruş hissiyatı en güzel olan oyun. 202 Levelim ve oynadıkça mekaniklerin gelişiyor. Tek sıkıntısı solo modu olmadığından bir süre sonra bayabilir. Biz 3 arkadaş oynuyoruz ve gayet keyifli zaman geçiriyoruz. İlk oynadığımız zamanlarda 7-8 oyun kill almadan oynuyorduk ve çok zor geliyordu. Şimdi 1K hasar vermeden en az 2-3 kill almadan oyun bitirmiyoruz. Hakettiğini alamayan bir oyun.
 

Geri
Yukarı