Ps3'e SSD takarsam ne değişir?

  • Konuyu başlatan Shura
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 20
  • Görüntüleme 13B
S

Shura

Ziyaretçi
İyi akşamlar arkadaşlar. Ben 12gb ps3'üme harici harddisk'in içini çıkartıp takmıştım. Haliyle artık harici harddisk'im yok. Ps3'e ssd alsam bir fark olur mu ? Yoksa boştan yere para mı vermiş olurum ?
 
Sağlıklı olmaz diye düşünüyorum adamlar biliyor ki ssd koymamışlar ama istersen 320gb laptop hddsi takabilirsin kenarlarınada peçete sıkıştırarak tam yerine oturmasını sağlayabilirsin.
 
İyi akşamlar arkadaşlar. Ben 12gb ps3 üme harici harddiskin içini çıkartıp takmıştım. Haliyle artık harici hard diskim yok. Ps3 e ssd alsam bi fark olurmu ? Yoksa boştan yere para mı vermiş olurum ?
Oyunların açılış hızlarında baya bir fark görürsün ve loading ekranlarında da baya bir fark görürsün ama takmana gerek olmadığını düşünüyorum.
Sağlıklı olmaz diye düşünüyorum adamlar biliyor ki ssd koymamışlar ama istersen 320gb laptop hddsi takabilirsin kenarlarınada peçete sıkıştırarak tam yerine oturmasını sağlayabilirsin
Sağlıklı olur olmaması gibi bir durum yok adam maliyetten kısmak için koymuyor yoksa oda ister koymayı hemde peçete falan sokmaya gerek yok kızağına monte ederek takabilirsin.
 
Reklam yapmak istemiyorum ama bir kanal yapmıştı. 12 Gb playstation3'e 320gb laptop hdd'si takıp kenarlarına peçete sokmuştu ondan biliyorum ben :D
 

Geri
Yukarı