Bilgisayarcıda PC temizletilir mi?

Bilgisayarcıya 50TL veya benzeri atacağınıza alın taş gibi bir hava kompresörü 100TL'ye. Dilediğiniz gibi temizleyin hem de birçok kez. Parça kaptırma ihtimali de ortadan kalkar.

Hocam konu ile alâkasız ama sizi bayağıdır görmüyorum. Ara mı verdiniz?
 
Şayet güvendiğin bir bilgisayarcı varsa götürebilirsin ve başında bekleyebilirsin. Benim 7-8 yıldır tanıdığım güvendiğim bir bilgisayarcı var adama gönül rahatlığıyla bırakıyorum bilgisayarı hiçte sorun olmuyor. Parça çalanlar ise bence şehir efsanesi gibi ama öyle esnaflar olabilir dikkatli ol.
 
Benim eski bir masaüstü bilgisayarım vardı. 2 GB RAM ilave edip 4 GB RAM yapmayı planlıyordum. Adama kasayı bırakıp geri aldığımda kasayı tamamen temizleyip, termal macunu yenilenmiş bir şekilde geri vermişti.
Cevabı değişken. Böyle iyi insanlarda olabiliyor ki ben şaşkınlıktan ne diyeceğimi bilemedim. :)
 
Hocam konu ile alâkasız ama sizi bayağıdır görmüyorum. Ara mı verdiniz?

Biraz sıkıldım diyebilirim. Günde +20 mesaj atarken şu günlerde bu sayı 3'e düştü. Nedeni sosyalin eski kalitesinin kalmaması sanırsam. Birde aldığım uyarılar çok can sıkıcıydı. Tam birine yardım ederken buna yetkiniz yok demesi çok kötü bir duygu.
 
Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı