Almak zorundalar. 15 gün geçmemiş. Kullanılsa da kullanılmasada almak zorundalar.Herkes basbas bağırıyor RTX 3000 geliyor bekleyin diye, niye aldın, niye iade ediyorsun? Kullanmışsın üstelik bir hafta kartı. Çocuk gibi... Umarım iade almazlar.
Almak zorundalar. 15 gün geçmemiş. Kullanılsa da kullanılmasada almak zorundalar.Herkes basbas bağırıyor RTX 3000 geliyor bekleyin diye, niye aldın, niye iade ediyorsun? Kullanmışsın üstelik bir hafta kartı. Çocuk gibi... Umarım iade almazlar.
Öyle söylesene hocam bende aldın, bir haftadır kullanıyorsun neyin peşinde diyorum.Kullanmışsınız derken? Daha kargolanmadı bile?
15 gün değil o bir hafta.Almak zorundalar. 15 gün geçmemiş. Kullanılsa da kullanılmasada almak zorundalar.
Daha okuduğunuzu tam anlamadan bu kadar agresif çıkışlar yapmanız umarım ilerde sorun çıkarmaz başınıza.Herkes basbas bağırıyor RTX 3000 geliyor bekleyin diye, niye aldın, niye iade ediyorsun? Kullanmışsın üstelik bir hafta kartı. Çocuk gibi... Umarım iade almazlar.
İncehesap’ın satış sözleşmesinde 14 gün içinde eğer açılmamış kutuysa bir sebep belirtmeden cayabilme hakkı var.Öyle söylesene hocam bende aldın, bir haftadır kullanıyorsun neyin peşinde diyorum.Kullanmadıysan et tabii iade.
15 gün değil o bir hafta.
NVIDIA’nın açıkladığı fiyatlar ile ASUS,MSI gibi markaların fiyatları arasında ne kadar fark olur sizce?NVIDIA Türkiye’nin açıkladığı fiyatlar üzerinden ülkemize giriş yaparsa üzerine ekstra para eklemesine gerek yok. Eklese bile maksimum 300-400 TL ekler.
Online alışverişte genel olarak 14 günlük cayma hakkı var. Ne 1 haftası hocam? Yeni kurallar çıktı da biz mi bilmiyoruz?15 gün değil o bir hafta.
Konu açtığın yazıda kart eline geçti mi, kullandın mı kullanmadın mı belirtmemişsin.Daha okuduğunuzu tam anlamadan bu kadar agresif çıkışlar yapmanız umarım ilerde sorun çıkarmaz başınıza.
Konu açtığın yazıda kart eline geçti mi, kullandın mı kullanmadın mı belirtmemişsin.
Cahil dediğin adamla aynı ortamda dahi bulunamazsın. Profil resminden hayat kaliten belli oluyor zaten. Daha fazla muhatap olma benimle.![]()
Cuma sipariş ettiğimi ve faturasının daha yeni geldiğini belirttim. Ben hiçbir yerde online faturanın kargodan sonra geldiğini duymadım açıkcası.Konu açtığın yazıda kart eline geçti mi, kullandın mı kullanmadın mı belirtmemişsin.
Cahil dediğin adamla aynı ortamda dahi bulunamazsın. Profil resminden hayat kaliten belli oluyor zaten. Daha fazla muhatap olma benimle.![]()
Dostum senin söylediğin 14 gün satıcı için geçerli. Bir hafta on gün içerisinde kargoya ürünü vermek zorundasın.Online alışverişte genel olarak 14 günlük cayma hakkı var. Ne 1 haftası hocam? Yeni kurallar çıktı da biz mi bilmiyoruz?
Hocam birde 3070’i bekleyip alırsam B450 anakarta takabilir miyim?Ben olsam iade eder ve güvenli bir yatırım aracına yönelirdim. O sırada az çok ekleme yapardım ve 3070 alırdım, gerçekten bunu yapmaya değecek bir kart gibi duruyor. 2080 Ti'dan bile iyi olacakmış.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.