Steam mobil ödeme ile cüzdan kodu almak

Bir oyun için cüzdan kodu almak size kalmış fakat aklınızda başka oyunlar da varsa:
Ek olarak ininal kart gibi servisleri de düşünebilirsiniz. Başka karttan para transferi mümkündür.

Dostum anlamıyorsun sanırım arkadaş sadece mobil olarak ödemeyi nasıl yapacağını soruyor yoksa o dabilir Ininal'i, Papara'yı. Bilginiz varsa konuşun yok ise susunuz.
 
Dostum anlamıyorsun sanırım arkadaş sadece mobil olarak ödemeyi nasıl yapacağını soruyor yoksa o dabilir Ininal'i, Papara'yı. Bilginiz varsa konuşun yok ise susunuz.
Bende demiştim ki Steam bu konu üzerinde bakım yapıyor olmalı ki mobil ödeme yöntemini erişime kısıtlasın. Destek ekibine de başvurabileceğini ve sorun çok uzun sürecek ise başka alternatif yolları da sundum.
 
Steam destek ekibiyle boşuna zaman kaybetmeyin. Ben şahsen kendilerine ticket attım. BoaCompra'ya yönlendirdiler başlarından atmak ister gibi. BoaCompra da şöyle bi cevap verdi;
Avea/Türk Telekom, Turkcell ve Vodafone ön ödemeli(kontörlü) hatlarınız ile ödeme yapabiliyordu ancak 25/06/2020 tarihi itibari ile yerel mobil ödeme sağlayıcımız tarafında yaşanan bir sorun dolayısıyla mobil ödeme seçeneğimiz devre dışı bırakılmıştır.

Ne yazık ki bu ödeme yönteminin ne zaman aktive edileceği henüz belli değildir. Yaşanılan bu durumdan dolayı özür dileriz. Bu süreçte kredi/banka kartınız veya havale yöntemi ile ödeme yapmanızı tavsiye ederiz. İletim süreleri aynıdır.

Yani al birini vur ötekine. Hepsi birbirinden habersiz. Nasıl bi sistemleri var belli değil. Hizmeti biz mi veriyoruz onlar mı o da belli değil. Bütün beceriksizleri bi araya toplamışlar. Utanmasalar sorunu bizden çözmemizi falan isteyecekler. Kaç ay olmuş hala kapalı. Yazık. Diyecek başka bir şey yok.
 
Sağol hocam. Az yeni arkadaşın kartla aldım zaten indirim bitmeden.
Sorun çözüldü. Kilitlenebilir.
 
Son düzenleme:

Geri
Yukarı