Nedir bu saçma 2.el fiyatları?

@TimorYuan2 işte sürü psikolojisi var. Akıllının birisi çıkıyor saçma sapan bir fiyat yazıyor arkasından hepsi fiyatı çıkarıyor ama dediğim gibi bir yerde patlayacak bu iş. Zaten akıl var mantık var asgari ücretli insanlar nereden biriktirecekler 50-60 bin TL de alacaklar o arabaları? E okuyan adam desen zaten binmiyor o tarz arabalara. Çözemedim yani çok saçma bir hal almaya başladı bu fiyatlandırmalar.
 
Çok saçma, hemde ne saçma.

Adam 2.el RX 550'ye sıfır RX 550'den daha fazla fiyat biçiyor. Allah, Allah. Biz de çok zekiyiz (!) ya gidiceğiz senin kullandığın iğrenç ekran kartını alacağız orada mis gibi sıfırı dururken. Tabii.

Fanın modeli Pentium 4, soketi 941 AMD, önbelleği 4MB imiş. Fanlarımızda işlemci var biz bilmiyoruz arkadaşlar (!)

Bazen tam sinir krizi geçirmelik ilanlara denk geliyorum. FX 9590'a 1100TL ne ya?!

Nasıl unuttuk. Bir de PS4 ilanlarına ''PS3 Oyun Atılır'', ''PS3 Bakım'', ''PS3 Super Slim Çok Temiz'' gibi ilanlar açanlar var. Ya kardeşim orada PS3 kategorisi var sen niye PS4 kategorisine PS3 ilanı açıyorsun. Okuman mı yok?!?
 
Ekran Görüntüsü (14).png

Kafama sıkın arkadaşlar.11500Türk Lirası!...
 
Çok saçma, hem de ne saçma.

Adam 2.el RX 550'ye sıfır RX 550'den daha fazla fiyat biçiyor. Allah, Allah. Biz de çok zekiyiz (!) Ya gidiceğiz senin kullandığın iğrenç ekran kartını alacağız orada mis gibi sıfırı dururken. Tabii.

Fanın modeli Pentium 4, soketi 941 AMD, önbelleği 4MB imiş. Fanlarımızda işlemci var biz bilmiyoruz arkadaşlar (!)

Bazen tam sinir krizi geçirmelik ilanlara denk geliyorum. FX 9590'a 1100TL ne ya?

Adam, fana çipset takmış hocam. Fazla söze gerek yok diye düşünüyorum. Ne desek boş bu gibilere. Geçen 2060S gördüm 3400'e, sıfırıyla aynı fiyatta. Adamla diyaloğumuz şu oldu:
-Kardeşim 3400'e sıfırı var, düzeltir misin fiyatı?
-Yoo, sanane kardeşim.(Sonrasında "düzelttim" diyip 3500'e çekti fiyatı.)
 

Geri
Yukarı