Windows 9'da Başlat Butonu ve Modern Arayüzü Bir Arada Olacak

Katılım
23 Temmuz 2012
Mesajlar
4.981
Makaleler
12
Yer
İzmit
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Windows 8 sonrası başlat butonunun gitmesinden şikayetçi olan birçok kullanıcı bu sebeple Windows 8'i beğenmemiş ve Modern arayüzden de hoşlanmamıştı. Windows ne kadar başlat butonunu sonraki güncellemeler ile getirse de bu Windows 7 ve daha önceki işletim sistemindekiler gibi olmamıştı.

Bazı kullanıcılar ise başlat menüsü karmaşık görüp gitmesine sevinmiş ve yeni arayüzden memnun olmuştu. Windows 9 da ise eski alışkanlık olan başlat butonu ve arayüzü ile modern arayüz bir araya geliyor. İkisinin de bir arada olacağı görüntünün bu şekilde olacağı tahmin ediliyor:

windows-9-arayuz.jpg


Windows 9'un Eylül sonu tanıtılması ve Eylül sonu veya Ekim başında ise ön inceleme sürümünün kullanıcıya sunulması bekleniyor.
 
Aynen adının 9 olması hoşuma gitmez benimde. Fakat 8. sınıfa geçeceğimden ve bilgisayarı babamdan iş yerine götürmesini istediğimden gelecek yaza kadar bilgisayarı Windows 9' çıkaramayacağım. Umarım bu işletim sistemine destek çabuk bitmez.
 
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı