CS:GO skin changer kul hakkı mı?

Vallahi kul hakkımı bilmem ama be zamanında skin changerden ban yedim. Skin changer + fov changer kullanıyordum. Fov da silahı ileri ittiriyordum görüş açımı arttırmıyordum. Ama kesinlikle VAC sebebi.
 
CS:GO skin changer kul hakkı mı? 1 saat önce de açtım nedense kabul olmadı kul hakkı mı?
Ona bakılırsa camideki hoca da Kur'an kursundaki bilgisayarı gördüm ben crackli Windows crack uygulaması vardı kırmızı tuşlu kul hakkıdır o da o zaman bazı kerizler 800 dolar veriyor çünkü değil mi?
 
Kul hakkıdır. Bilgisayar başında geçirmiş olduğum onca öfkeli halim bu öfkeyle kardeşimi dövmem sonucu ailemle aramın bozulması sonrasında geçirmiş olduğum bunalım, buna bağlı gelişen asosyal halim, sürekli kendimin yeteneksiz olduğumu düşünmeme neden olup, beni özgüvensiz bir insana çevirmen. Bunların hepsi senin eserin. Övün sevin beni bu hale getiren ey sen iki elim mahşerde bilesin.
Kul hakkıdır. Bilgisayar başında geçirmiş olduğum onca öfkeli halim bu öfkeyle kardeşimi dövmem sonucu ailemle aramın bozulması sonrasında geçirmiş olduğum bunalım, buna bağlı gelişen asosyal halim, sürekli kendimin yeteneksiz olduğumu düşünmeme neden olup, beni özgüvensiz bir insana çevirmen. Bunların hepsi senin eserin. Övün sevin beni bu hale getiren ey sen iki elim yakanda mahşerde bilesin.
 

Geri
Yukarı