S25 Plus vs iPhone 17

Cpt.J

Hectopat
Merhaba, telefon almayı düşünüyorum. Şu anda Samsung A50 kullanıyorum. İki telefon arasında kaldım.
Benim için önemli olan güzel kamera- Instagram performansı. Pil performansı. (telefonda oyun oynamıyorum)
Android'den verileri aktarma durumu da var.

IPhone'u kamera olarak beğeniyorum ama diğer kullanım özellikleri olarak çok dar gibi geliyor bana. Araştırdıkça Android'deki çoğu ayarın olmadığını gördüm. Alarm sesi ayarı bile olmaması, yapay zeka.

S25 Plus kamera olarak, Instagram'a yükleme kalitesi vs olarak nasıldır?

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba, telefon almayı düşünüyorum. Şu anda Samsung A50 kullanıyorum. İki telefon arasında kaldım.
Benim için önemli olan güzel kamera- Instagram performansı. Pil performansı. (telefonda oyun oynamıyorum)

IPhone'u kamera olarak beğeniyorum ama diğer kullanım özellikleri olarak çok dar gibi geliyor bana. Araştırdıkça Android'deki çoğu ayarın olmadığını gördüm. Alarm sesi ayarı bile olmaması, yapay zeka.

Eğer Android kullanmayı seviyorsanız S25+ alınabilinir bir seçenek. Ama 17 donanımsal olarak kamerada önde. Onun dısında S25+ ile ya denk ya da belirli özelliklerde S25+ geçtiği oluyor.
Ama S25+ da o kadar kötü bir kamera yok. Yani 17'den biraz daha kötü o kadar.
Instagram'daki yükleme kalitesini bilmiyorum maalesef o konuda yardımcı olamam.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

• Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
    Yukarı