Trendyol Express Kayıp Kargo

Maximen

Kilopat
Katılım
15 Şubat 2014
Mesajlar
1.215
Çözümler
7
Yer
Samsun
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Evet arkadaşlar bir sistem toplayayım dedim başıma olabilecek tüm felaketler geldi önce İncehesap'dan aldığım RAM yerine farklı ürünler geldi şimdi Trendyol'dan aldığım kasa elime ulaşmadı. 10 Eylül gün Trendyol (QP Bilişim)'den Corsair kasa siparişini verdim ve mağaza 11 Eylül Günü kargoyu teslim etti, buraya kadar her şey normal Trendyol 14 Eylül günü 06:55'de kargoyu teslim aldı ve kargo yola çıktı fakat o günden sonra kargonun nerede olduğu, başına ne geldiği belli değil İstanbul'dan Samsun'a bir kargo gelemedi bizim kargo Anadolu turunda mı Ege turunda mı belli değil anlayacağınız. Bunun üzerine canlı desteğe başvurdum fakat teslimat numaramı yazmama rağmen böyle bir teslimat yok dendi bunun üstüne Internet'den kendilerine ulaştım ve bana verdikleri cevap bu.
"Yaşadığınız aksaklık için firmamız adına özür dilerim. Konuyla ilgili müşteri
Temsilcimizin iş akışı oluşturduğunu görüyorum. Firmaya durum iletilmiş. Ürününüzün ulaşması
Adına işleminiz devam ediyor. İşlemlerinizin kayıt iletildiği gün çözümlenmesini çok
İsterdim. Ancak firma ile görüşmeler devam ettiği için sizden özür dileyerek bir süre daha
Beklemenizi rica edeceğim. Sağlıksız bilgi olmaması adına tarih bilgilendirmesi
Sağlamıyorum. Ekiplerim sizlere en kısa sürede dönüş sağlayacaklardır. "
Kısaca kargo kayıp nerede olduğu belli değil sistemin en önemli parçalarından birine ulaşamıyorum size tavsiyem hem Trendyol'dan hem bu abidik kargo şirketinden uzak durun kimseye tavsiye etmiyorum.

3.png
 

Dosya Ekleri

  • 3.png
    3.png
    12,4 KB · Görüntüleme: 42
Trendyol'dan bir kere daha nefret ettim, aşırı gereksiz bir site, yazık olmuş, işin sonunda iade falan da ettirmezler olan paraya olur.
 
Talihsizlik olmuş bir de her kargo firması her yerde düzgün olamayabiliyor. Mesela benim burada MNG'nin hizmeti rezalet fakat Trendyol Express çok iyi çalışıyor gelmeden 15 20 dk önce arayıp haber bile veriyorlar.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Keşke direkt QP'nin kendi sitesinden alsaydınız. Trendyol Exrepss biraz geç gelebiliyor müşteri hizmetlerine yazmayı deneyin.
 
Keşke direkt QP'nin kendi sitesinden alsaydınız. Trendyol Exrepss biraz geç gelebiliyor müşteri hizmetlerine yazmayı deneyin.
Hiç aklıma gelmedi ürünün yorumlarını okudum herkes kargoyu övmüş 2 günde geldi ertesi gün geldi isterseniz sizde okuyun aynen böyle yorumlar. Müşteri hizmetlerine yazdım zaten verdikleri cevabı paylaştım yukarıda.

 

Yeni konular

Geri
Yukarı