Chrome’da giriş yapılan sitelerden çıkış yapma

AidenPearce

Hectopat
Katılım
19 Haziran 2020
Mesajlar
3.755
Çözümler
25
Ofis bilgisayarımda buraya ve bazı diğer sitelere giriş yapıyorum. Tarayıcıyı kapattığım zaman hesaplarımdan çıkış yapılsın, hatta mümkünse giriş yaptığım sekme kapandığında anında çıkış yapılsın, tekrar giriş yapmamı istesin istiyorum. Bu mümkün müdür? Örnek veriyorum dün Sosyal'e şifremi girip giriş yaptım ama bugün açtığımda tekrar şifre vs. sormadı. Bunu nasıl bahsettiğim gibi yapabilirim?
Teşekkürler.
 
Çerezleri temizleyiniz ve gizli sekme kullanınız. Çerezleri onaylamayabilirsiniz de. Bir de normal kullanımda Beni Hatırla’yı seçmeyiniz.
Beni hatırlama dedim, şifreyi kaydedeyim mi diye sordu Chrome, ona asla dedim. Ama girdiğimde hesabım açıktı. Gizli sekme kullanmak istemiyorum yetkili kişi genç birisi yanlış anlayabilir.
 
Önce geçmişi temizleyin bu sayede kayitli olan veriler silinir. Daha sonraki işlemlerinizde Google'ın gizli sekmesini kullanın böylece şifreleriniz kayıtlı kalmaz.
 
Bence sizin Google ayarlarında bir şey var ayarlarda şifrelere gelin (Chrome'un ayarları) buradan şifrelere gelin ve otomatik oturum açı kapatın.
 

Dosya Ekleri

  • Ekran görüntüsü 2020-09-19 110613.png
    Ekran görüntüsü 2020-09-19 110613.png
    11,6 KB · Görüntüleme: 96

Geri
Yukarı