Ücretsiz Ücretsiz Profil Kapak Fotoğrafı İstek Konusu

_elchavo_ yazan turuncu ve siyah temalı bir PP yaparsan çok mutlu olurum :) şimdiden teşekkürler.
 
Hocam, imzadaki sözü ve nicki kullanarak bir şey yaparsan çok memnun olurum.
Aslında benim farklı bir fotoğrafı çizgi karaktere çevirebilirseniz çok iyi olur. Pazartesi yeni bir kurumda işe başlayacağım, hani buradaki gibi kaptan mağara adamı kullanmak istemiyorum profil fotoğrafında. Mümkünse sizin için de fotoğraf isteyin ileteyim.
Şimdiden teşekkürler @64502
 
@64502 bu tür arkaplanları nasıl yaptığınız ve hangi programları kullanıp yaptığınız ile ilgili bir rehber yaparsanız veya bir rehber videosu yapıp paylaşırsanız sevinirim...
 
Kapak fotoğrafı ne hakkında olsun (film, oyun, müzik grubu, v.b): Yazılmasını istediğiniz isim/yazı:
Oyun olabilir aslında. Ama referanslardaki gibi "Efkarlı" sözler vs. olmasa güzel olur. SupraSonic yazabilir ama keskin-sportif hatlar ile. Oyun olarak çok kararsızım koymasan da olur aslında.
 
Selam,
Nickim YARDAMBAYAR ve senden sarı, siyah renklerini barındıran R6S temalı bir kapak fotoğrafı isterim.GTA 4 Niko Bellic'i barındıran bir kapak fotoğrafı da olabilir.
Kullandığın yazılımı belirtir misin kendim de denemek istiyorum. :)
 
Hocam elinize sağlık gerçekten çok güzel olmuş. Teşekkür ederim.
Hocam küçük bir sorun çıktı nasıl halledeceğim yardımcı olur musunuz? Attığınız resmi YouTube kanal resmine ekleyecektim fakat şöyle bir uyarı çıkıyor:
1600511472088.png

Resmi 2048'e 1152 olarak kaydetsem sorunum düzelir mi?
 
Rezerve nickinde CS:GO ve profil fotoğrafımdaki takımın simgesiyle alakalı bir şey yapabilirseniz harika olur. Şimdiden teşekkürler.
 
Träger yazılı Call of Duty temalı olan bir kapak fotoğrafı yapabilir misiniz rica etsem? Ayrıca fotoğrafları nereden atacaksınız? Teşekkür ederim herkesin adına.
 

Geri
Yukarı