Cyberpunk 2077 Sistem Gereksinimleri Belli Oldu

1050Ti'dan vazgeçip PS5 alacağım sırf kendisi için :)
Bence şimdi alman çok riskli olur çünkü ilk seriler PS3 ve PS4'teki gibi sorunlar çıkarabiliyor. Ben 1,5-2 sene sonra alacağım, zaten PS5'in gücünü tam kullanabilecek oyunlar ve GOW Ragnarok da o zaman çıkacak.
 
Öyle abartılarak bahsettiler ki oyun çıkmadan vazgeçtik nerdeyse oynamaktan. Yok 1080Ti lazım en az, grafikleri çok ağır bilmem ne. 32 GB RAM almak lazım... Bilmem bir ton şey. Bu konu o arkadaşlara gelsin...
GTX 1060 3 GB var elimde. Demek ki oynayacağız bu oyunu. Bekliyoruz bakalım.

Günün sonunda bu oyunun satması lazım.
 
Optimizasyon için uğraştıkları çok belli. Beklediğimin çok altında çıktı. Ama Ryzen 3 2200G ile APU kullanıyorum. İşlemcim neredeyse önerilen sistem gereksinimlerine yeterken ekran kartım minimumda bile yetersiz. Biraz dengesiz oldu.

i3 6100.
GTX 750 Ti 2 GB.
8 GB RAM.

720P en düşük grafik 30 FPS verir mi?

Bence 30 FPS alırsın.

ghdfhdf.PNG


Bu arada hata var "minimum sistem gereksinimleri" kısmında HDD yerine HHD yazmışsınız.
 
Arkadaşlar RDR2 gibi olmayacak içiniz rahat olsun, adamlar bu kadar büyük bir şehri, bu kadar fazla içeriği 70 GB'a sığdırdıysa optimizasyonu her türlü halletmişlerdir ki oyunun ertelenme nedeniydi zaten optimizasyonun iyileştirilmesi, RDR2 mevzusu ise tamamen şu, oyun konsoldan bilgisayara uyarlandığı için ve aceleye getirildiği için baya kötüydü.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı