Everest 350W peak PSU nasıl?

Mom In Pool With Kids 20092020195919.jpg
 
Diyelim PSU patladı. Sadece kendini imha mı eder yoksa yakar mı? Daha berbat PSU sadece kendini imha etti bir şey devrilme sesi gibi çıktı patlama sesi😁
Hocam bu arada yanlış anlamayın ciddi anlamda amacımız sizi üzmek falan değil ancak bu kötü yani eğer kullanmadıysanız hepsiburada’dan 0 olarak satıp azıcık ekleyip düzgün bir şey almanız tavsiyem.
6 aydır kullanıyorum 😅
 
Diyelim PSU patladı. Sadece kendini imha mı eder yoksa yakar mı? Daha berbat PSU sadece kendini imha etti bir şey devrilme sesi gibi çıktı patlama sesi😁

6 aydır kullanıyorum 😅
Hocam o da biraz şans işi :D eğer yüksek volt ya da ani akım gelirse belki sisteme de yansıtabilir belkide direk kendini imha eder hatta bilmiyorum olası mı ama küçük çaplı bir alevlenme bile olabilir nihayetinde elektrik bu şakaya gelmez :D.
 
Bunu nasıl bir kafayla söylediniz? Tabii ki alınır mevzu bahis olan bir savaş ise neden olmasın?
Yanlış bilgilendirme yapmayın lütfen. PowerBoost'un infilak kuvveti Everest'ten daha yüksek. (!)
 
Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı