HP Pavilion G6 Format sonrası FPS Düşüklüğü

Emir Köksal

Hectopat
Katılım
22 Mart 2018
Mesajlar
10
Öncelikle selamlar dizüstü bilgisayarımda (HP Pavilion g6) çok büyük bir performans düşüklüğü yaşıyorum. Ne olduysa flash bellekten format attıktan sonra oldu. Formattan önce 30 FPS GTA 5, FiveM gibi oyunları rahatça oynarken formattan sonra bu oyunlarda 5 FPS üstüne çıkamıyorum. Önceden oynadığım oyunları oynayamıyorum, önceden de Windows 10'du. Formattan sonra da Windows 10 kurdum ama bilgisayarın asıl sürümü Windows 7.
AMD Radeon HD 7600M series ekran kartımın Device ID'si bu: PCI\VEN_1002&DEV_6840&SUBSYS_183E103C&REV_00\4&21837E6C&0&0008
 
Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı