O bütçeye en mantıklı tercih Zalman N5 MF kasa High Power 600W Gold verimli PSU şeklinde olur.
O bütçeye en mantıklı tercih Zalman N5 MF kasa High Power 600W Gold verimli PSU şeklinde olur.
Rica ederim ya sağol.Elimdeki kasayı mutlaka değiştirmeli miyim ? Diğer gördüğüm yorumlar gibi siz de hemfikir misiniz kötü olduğundan?
En sık gördüğüm model, fiyat olarak da aslında 900ü bulmasa daha iyi olur .Bu model kafama yattı.
Teşekkürler, ürünler çok iyi görünüyor 1 tık daha uygun fiyatlısını bulabilme ihtimalimiz nedir? Malum monitör almadım daha.
Hayır anlamadığım şey aynı ikiliyi ilk yukarıda ben atmışım. Arkadaş ilk başta farklı bir güç kaynağı atmıştı. Ben üzgün emojisi atınca daha sebebini bile öğrenmeden değiştirdi. Ben de bir teşekkürü hak ederdim en azından diye düşündüm.Desteğiniz için teşekkür ederim![]()
Teşekkürü ben edeyim o zamanHayır anlamadığım şey aynı ikiliyi ilk yukarıda ben atmışım. Arkadaş ilk başta farklı bir güç kaynağı atmıştı. Ben üzgün emojisi atınca daha sebebini bile öğrenmeden değiştirdi. Ben de bir teşekkürü hak ederdim en azından diye düşündüm.
En azından konuyu okuyup önerseydiniz keşke.600wattınıda tercih edebilirsiniz.![]()
FSP FSP500-60AHBC Power Supply Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
FSP FSP500-60AHBC Power Supply arıyorsan site site dolaşma! Akakçe'de piyasadaki tüm fiyatları karşılaştır, en ucuz fiyatı tek tıkla bul.www.akakce.com
En azından konuyu okuyup önerseydiniz keşke..
bu seriyi önermiyorum. Neden önermediğimi önceki mesajlarımda açıkladım.
Bunun da açıklamasını yaptım. Siz zahmet etmeyin tabi. Ben yazayım tekrardan ;Hocam yıllardır kullandığım PSU maşallah tık etmedi tarafımca beğendiğim bir PSU herhangibir sıkıntısını görmedim.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.