Coil Whine Çözümü nedir?

Majestic(Osman)

Hectopat
Katılım
7 Ağustos 2014
Mesajlar
104
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Arkadaşlar oyuna girdiğimde vsync açıkken ekran kartından cızırtı çıkıyor ve kulaklığım takılıyken bile duyuluyor.Vsync açtığımda bu ses azalıyor ama halen gelmeye devam ediyor.Vatan Bilgisayar'dan almıştım.Fanları da durdurup baktım.Psu gayet sessiz bir şekilde çalışıyor.Gelen sesin ekran kartından geldiğine eminim.Ne yapmalıyım?Sorunu nasıl çözebilirim?Ekran kartı modelim R9 280X Powercolor Turboduo.Bu arada hazır ceza açılmışken.Yahu şurda derdimize çağre arayalım diye kayıt olduk buraya.Yöneticiler sırf yazım kurallarına uymayanlara ceza verip duruyor.Adam bana mesaj yazmış.Sen gel beni banla.Adama nasıl derdimi anlatacağım?O bana nasıl cevap verecek sen onu banlarsan?Türkçe hocası bile sınav kağıdında yazım kurallarına bu kadar dikkat edip puan kırmıyordu.Biraz anlayışlı olun.Küfür,hakaret vs.edenleri banlayın.Yöneticiler size diyorum.Siz milleti burda yazım kurallarından banlarsanız,biz nasıl derdimizi anlatıp çözüm bulacağız?
 
Boşuna bağır mıyoruz Gtx 770 alın diye . Ekran kartınızı alalı 1 Ay geçmediyse ürünü iade edip , başka bir ürün alabilirsiniz , ürünü yenisi ile takas edebilirsiniz , ama ürünü alalı 1 Ayı geçtiyse Vatan PC ekran kartınızı garantiye yolluyor.
 
Kardeş diyorsun da Gtx 770 alın diye para yetmedi yoksa onu alacaktım.1 ayı geçmedi.İnternetten sipariş vermiştim.Kutusu,diğer kutu içinde gelen apartları duruyor ama poşetlerini yırtıp açtım.Kutusu sağlam içeriği tam.Bana en yakın Vatan Bilgisayar'da başka bir ekran kartı ile değişim gerçekleştirebilir miyim?
 
Kardeş diyorsun da Gtx 770 alın diye para yetmedi yoksa onu alacaktım.1 ayı geçmedi.İnternetten sipariş vermiştim.Kutusu,diğer kutu içinde gelen apartları duruyor ama poşetlerini yırtıp açtım.Kutusu sağlam içeriği tam.Bana en yakın Vatan Bilgisayar'da başka bir ekran kartı ile değişim gerçekleştirebilir miyim?
Bütçenizin yettiğini bilmiyordum kusura bakmayın . Başka bir kart ile değiştiremiyorsunuz ama Kartı iade ederseniz size Kartı kaç paraya aldıysanız o kadar değerinde kupon veriyorlar , Mesela 750 TL kuponunuz var, ama istediğiniz kart 850 TL , kuponun üstüne 100 TL daha ekleyip istediğiniz kartı alabiliyorsunuz.
 
Eğer kutusuna herhangi bir sorun çıkmadıysa , alalı 1 haftayı geçmediyse Ürünü iade edebiliyorsunuz , ama 1 ay içinde Aynı kart ile yenisini takas edebiliyorsunuz . 1 Hafta içinde iade hakkınızı söylemeyi unutmuşun kusura bakmayın.
 
Kardeş dediğim gibi kutusu düzgün.Kutunun içindeki apartlar da duruyor.Sadece poşetinden cıkardım yani.28.08.2014 geçen ayın 28'i aldığım tarih.1 ay geçmedi daha.Ne yapmalıyım?
 
Siz en iyisi PC'nizi Vatan'a götürün ve sorunu belirtin , ve yanında ekran kartın kutusunu ve garanti belgesini götürmeyi unutmayın. Çünki erken müdahale edilmez ise sorununuz büyüyebilir. Ekran kartınıza büyük ihtimalle Takas edecekler .
 
Uyarı! Bu konu 12 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı