280 TL'ye klavye önerisi

Arkadaşlar neden yorumuma kızgın yüz atıyorsunuz? Trust güvenilir değil yani nasıl onu kullanıyorsunuz bilmiyorum. Kızgın yüz atmanızın sebebi ne?
Trust çok iyi bir marka değil ama GXT 890 modeli güzel her ne kadar tuş silinme sorunları olsa da. Eksi özellikleri var tabi ama bu bütçe de gayet iyi.
Trust'ın tüm ürünleri kötü değil. Trust GXT 890 Cada gerçekten iyi bir klavye.
ŞŞT, Çinli markalara savaş açan koca yürekli. Rampage mouse kullanman dikkatimi çekti he. Önemli olan marka değil model. Bana sürekli Gamepower, James Donkey şu bu kötü demeyin ben de biliyorum ve bütçeye göre modelleri ona göre seçiyorum.
 
Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı