Minecraft kanser Türk kitlesi

Minecraft kitlesi 2016-2017 civarında çocuk kitleyle dolduğu için artık oynanabilir halde olduğunu düşünmüyorum eskisi kadar zevk vermiyor aşırı toxic ve bomboş tipler var çekilmez.
 
Minecraft kitlesi 2016-2017 civarında çocuk kitleyle dolduğu için artık oynanabilir halde olduğunu düşünmüyorum eskisi kadar zevk vermiyor aşırı toxic ve bomboş tipler var çekilmez.
Aynen, Bedwars da birini öldürüyorum bana discord gel lan diyor. Bir kere merak edip gittim. Çocuk 8 yaşında birde yanında 23 yaşındaki abisini getirmiş ya bu kadar korkaklık olmaz.
 
Sonoyuncu oynuyorum skywars girmeye korkar oldum. Adamı öldürüyorsunuz küfür ediyor, adam sizi öldürüyor gene küfür ediyor. Türk sunucularında oynamak istemiyorum ama elimde olan bir şeyde değil.
 
Merhaba direkt konuya gireyim. Çoğunlukla ders çalışıyorum, boş zamanda Minecraft oynayayım diyorum fakat şu kanser kitleden dolayı bir türlü oynanmıyor. Şu kitleyi özetleyeyim. Oyunda adama ölünce ez, öldürünce velet oluyoruz. Yani bana hep velet diyorlar. Oyunun başında oyunda kastığı puanıyla hava atanlar var (örneğin, Bedwars'ta adam 63 bin puan kasmış işsiz gibi, gözümüze sokuyor). En ufak şeyde küfür ediyorlar. Oyunda ben tekim, iki kişi birden dalıyorlar ve bana ez diyor. Bir şey deyince hemen 'Discord gel lan sıkıyorsa' diyorlar. Normalde onlarda çocuğun veletin teki, abilerine dayanarak böyle şeyler yapıyorlar. Sokakta görse böyle diyemez. Sırf puanım azcık yüksek diye sadece bana target atıyorlar. Zaten yanımda rakiple uğraşıyorum baseme 4 kişi birden saldırıyorlar takım olup ya. He bu arada, bu anlattıklarım sonoyuncu serverinde geçerli. Diğer yerlerde böyle şeyler olur mu bilmiyorum. Eğer benimle sonoyuncu oynamak isterseniz buyurun oyundaki ismim: Huluxsi.

Vallahi cidden çok haklısınız. Ben de bu aralar oyun oynayasım yoktu, yani çoğu oyundan soğumuştum. Aklıma Minecraft geldi. Oyun oynayacağım zaman Minecraft oynayayım diyorum. Ben de CraftRise sunucusuna giriyorum, aynı sizinki gibi bir adama ölüyorum, cevap şu: ezzzz, off çaktık, noobb. Lan biz burada ölemeyecek miyiz? Hani GG'yi anladım da, o good game demek-tabi bu kanser toxic kitle bunun bile anlamını bilmiyorlar-abi ezz ne o zaman, sen birini yendiğinde onu ezmiş mi oluyosun. Tabi benim Discord'dan konuştuğum arkadaşım bile böyle; adamları BedWars'ta yeniyoruz, aynı bu: ezz, off müko maçtı. Hatta maç bitiyo rakip takımdaki arkadaşlarla tekrar karşılaştığımızda ezzzz demeye yine başlıyo. Kendilerini böyle diyince havalı falan mı sanıyolar. Ekşi Sözlük'te
"doğmaktan başka hiçbir şeyi başaramamış insan"
diye bir tipleme var ya. Bence onlar öyle bir şey. Oyunda bir adam öldürdü diye kendini bir şey sandığına göre, belli oluyor. Neyse sonuç olarak size sonsuz katılıyorum ve anlıyorum. İnşallah bunların nesli tükenir.
Küçük ama kaliteli sunucular daha iyi kesinlikle. SonOyuncu ve CraftRise kitlesi çok kötü geldi bana.

LegendCraft :)
 

Yeni konular

Geri
Yukarı