Okullar açılıyor!

Arkadaşlar geçen bir konu açılmıştı @Ma'at hatırlayabilir okullar sizce açılır mıydı konunun adı, Eylül'ün sonlarına doğruydu konu açıldığında telefonda olduğum için SS atamayacağım maalesef, bende dedim ki 12 Ekim'de açılır. Bana kızgın atmışlardı :( Okullar 12 Ekim'de açılıyormuş sanırım tam emin değilim ve mutluyum. Düşünceleriniz nedir? Tutacağını beklemiyordum.
 
Daha 7-8 sınıflar sosyal mesafeye uymuyor, kitab almaya giderken maç yapıyorlardı, ve maske yoktu sanırım, çenesinin altın da açık da olabilir, kızlar grub yapmış dib dibe oturuyordu, mahalle de ki çocuklar Brawl Stars kartlarını elleri ile çakarak oynuyorlardı ve çocuklar da maske yoktu, olanların da çenesinin altında.
 
Ögretmen maaşlarından kısıp halka gıda dağıtsınlar. Ögretmenler iyi yattı bu sene. Çalışmayan bir sürü adama aylık 5K ekonomi mi dayanır arkadaş?
Allah akıl fikir versin, ne diyeyim başka. Adamlar okul açıldı da keyfinden çalışmıyor sanki.

İşverenin seni Corona yüzünden çalıştırmayıp üstüne maaşını kesip ortada bıraksa ne yaparsın hayalliyorum. Ya da öğrenciysen baban okul yok diye harçlığını tamamen kesse.

5K maaş diyorsun, ulan verilen emeğe az bile bana kalırsa. Çalışmıyorlar diyorsun, arkada da ne çok uzaktan dersimiz var, bitmiyor diye yakınıyorsundur Allah bilir.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı