PS4 Pro şu zamanda alınır mı?

labrador

Hectopat
Katılım
27 Haziran 2019
Mesajlar
236
Yer
Adana
Merhaba arkadaşlar, şu zamanlarda bilgisayarımı çok kullanmadığım için satmayı karar verdim. Satıp PS4 Pro almayı düşünüyorum oynayacağım. Oyun hatta tüm günümü harcayacağım, FIFA 21 için almak istiyorum ama 4K bir monitörüm yok. Sizce PS4 Pro alınır mı PS5 bekle diyecek arkadaşlar hemen çıkınca alma taraftarı değilim. 1 sene ya da 2 sene geçince alabilirim, o zamana kadar da güzel bir oyun deneyimi yaşamak istiyorum. PS4 Pro alınır mı yoksa PS4 Slim mi almalıyım? Yoksa bilgisayarımı satmayıp bilgisayarda mı oynamalıyım? İyi güçlü bir bilgisayarım var. Önerilerinizi bekliyorum.
 
Yani kesinlikle geçilebilir ama fiyatına bağlı tamamen. Güçlü bir bilgisayarınız yok ve düzgün bir fiyata bulabildiyseniz ben alın derim. Yeni konsollara özel oyunlar 2 seneye anca çıkmaya başlar zaten.
 
2.el temiz uygun fiyatlı alınabilir üstad, bu milletin pc fanboyluğu adamı yoruyor almak isteyebilir exclusive oyunları oynamak isteyebilir insan ne bu pc diretmesi, 0 olarak alınmaz ama şuan uyguna temiz bulursan güncel Cuh'lu cihazlardan alınabilir.
 
Eğer güçlü bir bilgisayarınız varsa fazla masraftan kurtulup, bir Xbox controller ile vakit geçirmeniz daha sağlıklı olur. Ama hayır ben PS'e özel oyunları'da deneyimlemek ve stabil oynamak istiyorum, diyorsanız sizin işinizi PRO rahatlıkla kurtarır.
 

Geri
Yukarı