Tivibu nasıldır?

  • Konuyu başlatan obeeee
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 19
  • Görüntüleme 7.054

obeeee

Hectopat
Katılım
12 Eylül 2020
Mesajlar
84
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Yarın evime Türk tekelom fiber internet kurulumu yaptıracağım,
Televizyon için ise Tivibu almayı düşünüyorum,
Avantajları nelerdir?
İyi ve kötü yanları nelerdir?
 
Tivibu kullanıyorum. Kötü yanları arada bağlantı kopması olabiliyor. Tavsiyem tivibu cihazına kablo ile değil de kablosuz olarak bağlanabilen cihaz ile interneti sağlamanızdır. Artı yanları tivibu cihazında ya da kullandığınız modemde sorun olduğu zaman Tivibu müşteri hizmetlerinden teknik arıza kaydı oluşturursanız bedavaya değiştiriyorlar.
 
3. kattaki sinema odasında tivubu var, ne yalan söyleyeyim, rezalet. Bizim evde yatak odaları mutfak, sinema odası oturma odası ve salon'da hep tivibu vardı, memnun değildik, iptal için aradık, müşteri hizmetleri o kadar kötü ki. İlgilenme 0, anca babamın dilinden anladılar. Digitürk'den çok memnunuz. Kesinlikle, tavsiye ederim.
 
Ben genellikle maç ve F1 izlemek için almıştım benim için çok iyi.
Normalde Premier Lig ve F1 S Sport üzerinde aylık 14 TL iken ben aylık 8 TL ödüyorum ve bunların yanında çok güzel belgesel kanalları da var.
Eğer uygun fiyata gelirse kaçırma ama mobil uygulaması pek düzgün çalışmıyor.
 

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı