RTX 2060 ve i5 10600K sisteme anakart tavsiyesi

ucarhp

Femtopat
Katılım
7 Ekim 2020
Mesajlar
9
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Merhaba arkadaşalar.
Yeni bir bilgisayar toplamayı hedefledim, bu yaz veya öbür yaz toplayacağım. Yalnız aklımda birkaç soru yukarıda belirtiğim gibi RTX 2060 ve i5 10600K düşünüyorum. Twitch'te ara sıra yayın yapıyorum ve CS:GO PUBG Overwatch benzeri oyunlar oynuyorum. Sistem için bir anakart belirlemedim. Önerebileceğiniz bir anakart var mı? (M.2 SSD girişi ve 4000MHz olursa güzel olur)
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba arkadaşalar.
Yeni bir bilgisayar toplamayı hedefledim, bu yaz veya öbür yaz toplayacağım. Yalnız aklımda birkaç soru yukarıda belirtiğim gibi RTX 2060 ve i5 10600K düşünüyorum. Twitch'te ara sıra yayın yapıyorum ve CS:GO PUBG Overwatch benzeri oyunlar oynuyorum. Sistem için bir anakart belirlemedim. Önerebileceğiniz bir anakart var mı? ( M.2 SSD girişi ve 4000MHz olursa güzel olur)


Bu ürünü begendim fakat ileride toplanicak sistemler için neden o zaman eskimiş olacak kartlar veya işlemciler tercih edesinizki.
İşlemciyi yanlış görmüşüm kimse çaktırmasın :D.
 

Bu ürünü beğendim. Fakat ileride toplanacak sistemler için neden o zaman eskimiş olacak kartlar veya işlemciler tercih edesiniz ki?

Siz neden her konunun altına alakası olmayan ürünler öneriyorsunuz acaba ?
 
Öncelikle bütçeni bilmemiz gerek. Sonra, bahsettiğin işlemci ve ekran kartı pek iyi olmamış. İşlemci düşürülüp ekran kartına yüklenilebilir.

Bunlardan da önce, bu yaz veya öbürkü yaz alacağım diyorsun. 1-1,5 yıllık bir süreçten bahsediyoruz. Sence de alacağın zaman bu konuyu açmak daha mantıklı olmaz mıydı?
 
K ibareli işlemciler çarpan kilidi açık işlemcilerdir yani OC yapılabilir. Bunun için Z serisi bir anakarta ihtiyacınız var. İsterseniz KF ibareli bir işlemci alırsanız hem ucuz olur hem de yüksek performans alırsınız.
 

Geri
Yukarı