ASUS Prime B450M-A sisteme 1.000 TL RAM önerisi

SaltKemo

Hectopat
Katılım
5 Eylül 2020
Mesajlar
267
Çözümler
1
(Işlemci Ryzen 5 3400G)arkadaşlar soru yukarıda belirttiğim gibi. RAM'in X. M.P. Ya da D.O.C.P. Desteği olsa çok daha iyi olur. Anakart OC ile 4400 MHz destekli.
 
Son düzenleme:
1000 lira bence fazla, 2 tane 8 GB'lık 3200MHz RAM yetecektir. O da RGB gereksiz dersen Adata D30'u 600 liraya falan bulursun. Yok RGB dersen Adata D41 veya HyperX Fury RGB gibi modeller 700 liradan başlar diye tahmin ediyorum.

Hocam F/P açısından sistem topluyorum RGB gerek duymadım. Zaten uzay montaj yapmayı düşünüyorum. Bir de sizin cevabınızı beklerken nette bu ürünü gördüm 600TL 1 stok yazıyordu sipariş verdikten sonra stok yenilendi 777 TL'ye yükseldi fiyatı. İptal edeyim mi ürünü sizce iyi mi?
Corsair Vengeance LPX CMK16GX4M2B3200C16 16 GB DDR4 3200 MHz CL16 Ram Fiyatları ve Özellikleri
 
Tek kanal RAM asla önermem özellikle APU için. Ya ondan ikinci bir tane alıp 2x16 yap ya da iptal edip 2x8 al.

Hocam aldığım ürün 2x8 şeklinde satıcı açıklamaya yazmış ikili modul diye bir de kodu Corsair'in web sitesinden aratınca 2x8 şeklinde gözüyor. Uyardığınız için teşekkür ederim🙂
 
Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı