RX 590 satan yer bulamadım

Mehmetultra

Centipat
Katılım
15 Nisan 2020
Mesajlar
44
Evet arkadaşlar, başlıkta da gördüğünüz gibi bayağıdır ekran kartı arıyorum ve RX 590 almaya karar verdim ama bir türlü satan yer bulamıyorum. Bunun virüsle falan mı alakası var yoksa satışı falan mı durdurdular?
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Bulma zaten. RX 590 alınmaz artık.

RX 590 fiyatına kat ve kat daha güçlü olan 5600XT var.

Üretimi durmadı, hala aktif.

Yüksek ihtimal virüs yüzünden stok kalmadı.
 
Tanrı size AMD ekran kartı almamanız için mesaj gönderiyor. AMD ekran kartları, siyah ekran ve çökme gibi sorunları var. Nvidia ekran kartlarında da var tabii ama AMD 'ye nazaran daha az. Yeni konu açın size iyi bir Nvidia ekran kartı önerelim.
 
Tanrı size AMD ekran kartı almamanız için mesaj gönderiyor. AMD ekran kartları, siyah ekran ve çökme gibi sorunları var. NVIDIA ekran kartlarında da var tabii ama AMD'ye nazaran daha az. Yeni konu açın size iyi bir NVIDIA ekran kartı önerelim.

Yalnız AMD son güncellemelerle bu sorunları gayet iyi bir şekilde aştı. AMD'nin desteği kesilmiş ekran kartları için bunu söyleyin lütfen.
 
Bulmaman iyi olmuş bu devirde o alev alev yanan sorunlu trafoyla ne işin var. @Caner Uncu tavsiyesini dinle üzülmezsin.

AMD tarafında o kartın yeri RX 5500 XT 8 GB tarafından alınalı çok oldu. Piyasadan biraz uzak kalmışsın.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
 
Bu kartı sıfır olarak sadece XFX modeli satışta diye biliyorum incehesap üzerinden. Kendimde XFX RX 590 kullanıyorum ve kimseye tavsiye etmiyorum. Zaten artık RX 590 yerine daha yeni nesil ve güncel olan ve hemen hemen aynı bütçeye sahip GTX 1650S, RX 5500 XT gibi modellere bakabilirsiniz.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı