Counter Strike Global Offensive

  • Konuyu başlatan CODEX
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 18
  • Görüntüleme 2B

CODEX

Kilopat
Katılım
15 Aralık 2013
Mesajlar
380
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Arkadaşlar şimdi ben Counter Strike Global Offensive alacağım fakat. Reşit değilim ve kredi kartı vs yok bu oyunun kutulu versiyonu varmıdır? çünkü gerçekten alacağım. Birde Kutulu versiyonu yoksa bile nasıl alacağım öneri verebilir misiniz?
 
Kutulu versiyon yok ama gerçekten kolay bir şekilde ininal kart ile satın alabilirsiniz. Yapacağınız şey çok basit. Migros'a gidip ininal kart satın alın, fiyatı 5 tl bu kartın. En az 25 tl de yükleme zorunluluğu var etti size 30 tl. Artık bu karta PTT Matik aracılığı ile istediğiniz gibi para yükleme yapabilirsiniz. Uğraşmak istemiyorum derseniz bana 30 lira atabilirsiniz Avea'dan, ben sizi steamden ekleyip verebilirim.
 
Şimdi migrostan hemen oluyor mu ? Bu iş Migros bildiğimiz alışveriş merkezinden mi bahsediyorsunuz? Yoksa ben mi yanlış anladım.
 
İninal kart ön ödemeli karttır. Teknosa, Migros, PTT gibi yerlerden temin edebilirsin. Kartı alırken 5 TL gibi bir ücret ödeyeceksin ve aktif ettikten sonra PTT'den içine istediğin kadar para yükleyebilirsin ve steam, origin ev değişik sitelerden cd key alarak onları aktifleştirebilirsin.
 
Kolay mış açıkcası önümüzde bayram . Peki 5 tl verdiğimiz zaman herhangi bir para kesmiyolar değil mi?
 
Aylık 1 Tl 10 kuruş kesiliyor diye hatırlıyorum. Ayrıca kartı Steam'e tanıttığınız zaman 2 Tl 25 kuruş alıyor ek olarak.
 
Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Yeni konular

Geri
Yukarı