AC Odyssey Finali Nedir?

Katılım
6 Ekim 2014
Mesajlar
14.333
Makaleler
7
Çözümler
83
Yer
İstanbul
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Meslek
Havacılık Sektörü
Profil Kapağı
1522248089
Arkadaşlar şimdi ben Odyssey'in finalini mi yaptım yoksa daha yapmadım mı? Alexios ile oynuyorum. En son her şeyin başladığı tepede kız kardeşimiz Kassandra ile karşılaştım. Onu ikna ettim sarıldık kucaklaştık falan. Yeni görev olarak aile yemeği dedi zaten oturduk güreştik falan çıktık görev tamam yazdı. Başka görev vermedi sadece yan görevler kaldı. Ama Kültistlerin hepsini yakalamadım daha. Şimdi ben oyunun finalini mi yaptım yoksa kültü dağıtınca mı final olacak? Çünkü bana yeni görev vermiyor hiç şu an. Hayır ona göre oyunu sileceğim:)

Bir de bir arkadaş oyunun finalinde Origins'e selam çakıyor falan demişti ama kimseye çaktığı yok Alexios'un:) Bacımızı ikna etti, sarıldık, yemek yedik bitti sahne. Sonra normal haritaya döndük. Barnabas ile lafladık ailem oldu diye sevindik falan o kadar. E şimdi kaldık ortada ne yapayım ben siz söyleyin:)
 
Son düzenleme:
Arkadaşlar şimdi ben Odyssey'in finalini mi yaptım yoksa daha yapmadım mı? Alexios ile oynuyorum. En son her şeyin başladığı tepede kız kardeşimiz kassandra ile karşılaştım. Onu ikna ettim sarıldık kucaklaştık falan. Yeni görev olarak aile yemeği dedi zaten oturduk güreştik falan çıktık görev tamam yazdı. Başka görev vermedi sadece yan görevler kaldı. Ama kültistlerin hepsini yakalamadım daha. Şimdi ben oyunun finalini mi yaptım yoksa kültü dağıtınca mı final olacak. Çünkü bana yeni görev vermiyor hiç şu an. Hayır ona göre oyunu sileceğim:)

Bir de bir arkadaş oyunun finalinde Origins'e selam çakıyor falan demişti ama kimseye çaktığı yok Alexios'un:) bacımızı ikna etti, sarıldık, yemek yedik bitti sahne. Sonra normal haritaya döndük. E şimdi kaldık ortada ne yapayım ben siz söyleyin:)

Hocam Dost Kayaoğlu böyle bittiğini söylemişti galiba. Hatta şikayet etmişti ne yani bitti mi şimdi gibisinden.
 
Kaç Level oldun?
Ya 48 ya 49 tam emin değilim.En fazla 50 olur herhalde Origins gibi.
Hocam Dost Kayaoğlu böyle bittiğini söylemişti galiba. Hatta şikayet etmişti ne yani bitti mi şimdi gibisinden.
E haklı adam. Hiçbir şey olmadı ki. Origins daha iyi bitmişti valla. Ondan şaşırdım acaba bitmedi mi diye.
 
Hiç oynamadım ama galiba hiç jenerik falan girmeden direk normal bir görev bitmiş gibi bir reaksiyon veriyormuş oyun yanılmıyorsam.
Aynen öyle. Yukarda yazığım gibi sanki standart bir görev bitmiş gibi bitti ondan şüphede kaldım. Bundan önce Origins bitirdim. Jenerik, itemler bilmem ne ortalık karıştı resmen:) Şimdi ne yapayım ben kültü yok etmekle uğraşayım mı yoksa salayım mı oyunu artık?
 
Aileyle ilgili hikayeyi bitirmişsin ama oyun devam ediyor. Başka bir sürü sağlam içerikli yan görevler var, örgüt elemanlarını teker teker bulup indirme kısmı devam ediyor. Mesela bazı adalarda öyle dallanan yan görevler oluyor ki saatlerce devam edip sonunu göresin geliyor.

Bu arada 4 aile üyesini de sağ salim son ekrana kadar getirebilmişsen olabilecek en iyi aile hikayesi sonu o zaten. :D
 
Ü
Bu arada 4 aile üyesini de sağ salim son ekrana kadar getirebilmişsen olabilecek en iyi aile hikayesi sonu o zaten. :D
Üvey kardeş dahil hepsini hayatta tutmayı başardım ama zor oldu valla:) Bir ara Kassandra'yı kesmeye niyetlendim yalan yok çünkü baydı iyice tripleri🤣
Mesela bazı adalarda öyle dallanan yan görevler oluyor ki saatlerce devam edip sonunu göresin geliyor.
Origins'teyken yan görevler biraz baymıştı ya pek yapasım yok yalan değil. Ama Kült'ü parçalamayı zorlasam mı bilemedim. Değer diyorsanız onu zorlayacağım yoksa yan görevlere çok dalmam gibi geliyor. Zaten zırh kılıç falan tavan seviyede. Daha extreme bir şey olmaz gibi geliyor bana. Çok tekrara düşsün istemiyorum.
YouTube amcadan izle.
Pintipanda dahil baktım baya ama çoğu ya kardeşini öldürmüş ya da Kült'e dadanmış. Şimdi ben aileyi kurtardım sağ salim. Bir tek kült kaldı bitirmediğim ama değer mi diye düşünüyorum işte uğraşmaya. Silah zırh falan verir mi daha iyi acaba?
 

Geri
Yukarı