AC Odyssey Finali Nedir?

Ana kültisti daha bulamadım. Etrafındaki çemberden üçünü götürdüm en son:) Yerlerini bulup keseceğim artık sıra sıra:) Zaten o kadar güçlendim ki stratejiye falan gerek kalmıyor. Kombo ile tam ortalarına atlıyorum "selam'ın aleyküm" diye🤣

Değerse final sahnesine ulaşacağım ona da. Ama eğer bunun gibi tamam oldu bitti olacaksa değmez gibi geliyor biraz.

Bu arada cidden Origins'e bir selam falan var mı finalinde oyunun? Yoksa öyle dümdüz bitiyor mu?
Bence bulmak için uğraş, şaşırtıyor seni ana kültist. Ayrıca güzel setlere sahip oluyorsun.

Bence bulmak için uğraş, şaşırtıyor seni ana kültist. Ayrıca güzel setlere sahip oluyorsun.
Daha görsel veya yüksek level kaliteli zırh, silah falan verecek mi? Öyle yaparım artık kültist üzerinden yürürüm oyuna çerezlik.

Hocam bir yan görev serisi var, bazı eserleri topluyorsunuz (Medusa, minotaur vb. Canlılardan) ve topladıklarınızı ise bir yere götürüyorsunuz. Detay vermememin sebebi sonunun ilginç olması ve görevin beni heyecanlandırmış olması. Şimdiki zamana da dönüyor görevin sonunda. Bence asıl bitimi sizin yaptığınız ana görevden sonra dediğim yan görev serisini tamamlamak. Kült görevinin sonu da sizi şaşırtacaktır. Bu iki görev serisini bitirmenizi şiddetle öneririm 👍

Hocam bir yan görev serisi var, bazı eserleri topluyorsunuz (Medusa, minotaur vb. Canlılardan) ve topladıklarınızı ise bir yere götürüyorsunuz.
Onun son bir tane eşyası kaldı Medusa sanırım. Eğer ardı ardına başka iş vermeyecekse onu da yapayım.

Anlaşılan ben bir süre daha yaparım bu görevleri:)
Yani ben özellikle WonderWoman armoru için bitirmiştim kültisleri.
WonderWomen mı? Ciddi mi? Ama ben Alexios ile oynuyorum bana vermez onu sanırım:) Bu arada Alexios veya Kassandra ile başlamakta fark var mı? Yani aynı hikayeyi farklı karakterle oynatıyor o kadar diye biliyorum ben.

Yaklaşık 200 saat kadar oynadım tüm görevleri DLC falan hepsini bitirdim. Bence hakkını fazlasıyla veren bir oyun bu arada Max 99 Level oluyor. Eskiden 50 son Level'di şimdi 99 son Level olmasi lazım. Değişik setleri deneyerek çok güzel kombolar yapabiliyorsun sırf onun için bile Level kasmaya değer 99 Level olduktan sonra da skill point vermeye devam ediyor oyun değişik skiller ile kombolar deneyebilirsin ve kesinlikle DLC'leri oyna çok güzel hikayesi var. Yan görevlerin hepsi mükemmel değil ama gerçekten çok surekleyici görevler var pişman olmazsın.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı