Keşke almasaydım dediğiniz oyunlar

Bana da ilk başta garip geldi ilk defa bu tarz bir oyun oynadığım için, ancak 1 saat sonra alıştım. Belki sen de alışırsın, hemen pes etme bence.

Hocam oyunu satın aldığım zaman çalışıyordum. Vakit bulamadığım için günde 1-2 saat oynama imkanım oluyordu. 1-2 saat oynadığım için oyun garip gelince direk bıraktım belki biraz daha oynasam alışabilirdim. Şu an işsiz olduğum için deneme fırsatım var.
 
Hocam normalde rol yapma oyunları oyunları gerçekten severim. Cyberpunk 2077 oyununu rol yapma oyunlarını sevdiğim için satın aldım. Fakat nedense The Witcher 3 bana çok karmaşık geldi. Yani oyun gerçekten çok güzel. Ama indirdim bugün yeniden oynama fırsatım var. 9 saat oynamıştım nedense karmaşık geldiği için bırakmıştım. Bir şanş daha vermek istiyorum.
Hocam kendisi gerçekten zaman isteyen bir oyun. 9 Saat ile tam olarak anlayıp kafanıza oturtabileceğinizi sanmıyorum. Bir şans daha verin. Sabırlı bir şekilde uzun saatler oynamaya çalışın. Bir yerden sonra akacaktır muhtemelen. Yine olmazsa zorlamayın :D
 
Hocam hikayesi gerçekten çok güzeldi. Oyundaki zırhlar silahlar veya onların geliştirilmesi. Meditasyon veya yiyecek olmadan canın dolmaması. Gibi oyun içerisindeki kavramlar bana çok karmaşık gelmişti.
Hocam bunlar ilk başta can sıkıcı olabiliyor fakat oyun ilerledikçe bunlar çözülüyor. Mesela ileride Quen ile aldığınız hasarın canı doldurmasını sağlayabiliyorsunuz, can doldurma sıkıntısı bununla birlikte çözülüyor.

Silahların geliştirilmesi gerçekten çok basit ama orta zorlukta hiç silah geliştirme işine girmeden oyunu çok rahatlıkla bitirebilirsiniz.

Onun haricinde, aldığım her oyunu almadan önce bayağı araştırdığım için genel olarak pişmanlık duyacağım satın alımlar yapmıyorum.
 
Sürekli oyun alan biri değilim, bu yüzden gayet memnunum.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı