6200TL'ye RX580 - R5 3400G sistem alınır mı?

Sizi resmen kazıklama peşinde. Buyurun bu sistem çok daha iyi;

Aynı fiyat, ultra kaliteli parçalar. Bu sistem o sistemden %200 daha iyidir o kadar diyeyim.
Monitörüm falan var. Sadece kasa en fazla bir 6000-6500 ama fazla performans kaybetmeden fiyatı ne kadar düşürebilirsek o kadar iyi olur.
Bu sistem iyi.
 
Hocam siz öncelikle o bilgisayarcıya gitmeyin, hatta hiçbirine gitmeyin. Benim önerdiğim sisteme bakabilirsiniz, en başta yazdım.

Bu fiyata alabileceğin en iyi sistemlerden birisi odur.
İnternet üzerinden alma imkanım pek yok. Böyle bişeyi vatan yada teknosa gibi bir yerden toplatabilme imkanım varmıdır ? @Staj Yapan Donanımcı
 
Son düzenleme:
İnternet üzerinden alma imkanım pek yok. Böyle bir şeyi Vatan ya da Teknosa gibi bir yerden toplatabilme imkanım var mıdır?

Hocam çok güvenilir bir sitedir. Maksimum 5 gün içinde toplu bir şekilde gelir. Babanız falan istemiyorsa ikna edin, edemiyorsanız şu sistemi önerebilirim;

Bunu alıp yanına aynı RAM'den bir tane daha eklersiniz.
 
Hocam çok güvenilir bir sitedir. Maksimum 5 gün içinde toplu bir şekilde gelir. Babanız falan istemiyorsa ikna edin, edemiyorsanız şu sistemi önerebilirim;

Bunu alıp yanına aynı RAM'den bir tane daha ekle.
Vatan linkini attığınız pc güzel ama o işlemci o ekran kartına darboğaz yapmazmı? @Staj Yapan Donanımcı
 
Ekran Alıntısı.JPG

ben bunu aldım hocam iki gün önce. Elraenn Parva sistemi.
 
Yok hocam ne darboğazı. Yapmaz tabii ki.

İyiki sizden fikir almışım çok teşekkür ederim. Zaten o bilgisayarcıdan bir işkillenmiştim gülüp gülüp duruyordu durduk yere. İyi günler dilerim.
@Staj Yapan Donanımcı Şaka gibi.Sabah olan sizin attığınız linkteki pc ye şimdi baktım tükenmiş diyo ne olcak benim bu şansım.Ona benzer bişey onerebilirmisiniz yine vatandan.
 
Son düzenleme:

Yeni konular

Geri
Yukarı