RTX 3070 almak için sabahlamaya değer mi?

Cactus Jack

Hectopat
Katılım
16 Ekim 2020
Mesajlar
9
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Merhaba arkadaşlar herkesin bildigi gibi NVIDIA RTX 3070 için 29 Ekim tarihini vermişti ve birkaç saat sonra 29 Ekim olmak üzere sizce stoklar gündüz açılması mı kuvvetli ihtimal yoksa gece açılması olasılığıyla sabahlamaya deger mi fikirlerinizi merak ediyorum.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba arkadaşlar herkesin bildigi gibir NVIDIA RTX 3070 için 29 Ekim tarihini vermişti ve birkaç saat sonra 29 Ekim olMAK üzere sizce stoklar gündüz açılması mı kuvvetli ihtimal yoksa gece açılması olasılığıyla sabahlamaya deger mi fikirlerinizi merak ediyorum.

Yani acele işe şeytan karışır, indirimden faydalanamazsın, bence bekle indirimde yakala ve al. Artan parayla sisteme başka parçalar alırsın.
 
Stoklar anında tükendiğinden.

Evet değer ne olacak 1 gün sabahlasanız?
Dolara bakarsak 1 gecede fiyatı 200 TL artabilir. Ben olsam beklerdim belki düşer dolar.
Doların düşmesinin imkanı yok. Ne alacaksanız imkanınız varsa hemen alın. Her an Türk Lirası değersiz bir kağıt parçasına dönüşebilir. Çok rezil bir kriz içerisindeyiz.
 
Merhaba arkadaşlar herkesin bildigi gibir NVIDIA RTX 3070 için 29 Ekim tarihini vermişti ve birkaç saat sonra 29 Ekim olmak üzere sizce stoklar gündüz açılması mı kuvvetli ihtimal yoksa gece açılması olasılığıyla sabahlamaya deger mi fikirlerinizi merak ediyorum.

Senin yerinde olsam gerekirse 2 gün uyumazdım.😅
 

Geri
Yukarı