500 TL'ye Xbox 360 alınır mı?

Shagrat313

Centipat
Katılım
3 Haziran 2020
Mesajlar
116
Herkese selamlar. Öncelikle şunu söylemeliyim ki, normalde forumda böyle konulardan bir sürü olunca o konuları okur ve internetten araştırma yaparak ürünü satın alır, eğer gerçekten ihtiyacım olursa forumu meşgul ederim. Fakat konsolu alıp almayacağımı bugün arkadaşa söylemem gerek. O yüzden tecrübeli arkadaşlardan direk bilgi alayım dedim. Arkadaş 2014'de satın almış ve evde bayağı bir süre yatmış cihaz. 4 GB versiyon alıp upgrade yapmış ama sonra PS4 alıp rafa kaldırmış. Videosunu attı, sıkıntısız çalışıyor. Ben kendi HDD'mi takacağım konsola. Arkadaşım iki kol ve 5-6 tane kaliteli oyunla bana 500 TL'ye verecek. Yakın olduğum için ben o fiyattan almayı kabul ettim. Sizce fiyat fazla mı? Bir de ben önceden PS4 kullanmıştım. 60 FPS'in çok altına düşerse oyundan pek hazzetmem. Elimde 1080P bir LCD TV var. GTA V gibi oyunlar da 50-60 FPS alır mıyım sizce? Teşekkür ederim.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
2 ay önce 400₺ almıştım. İlk çıkan kasa idi fakat jasper board olandı ( kırmızı ışık hatası vermeyen anakartmış. İnternette öyle diyorlar. Bende bilerek o anakarta sahip cihazı aldım ). Çift kollu. Kollardan biri kablosuz diğeri kablolu. FW yapılmıştı. Korsan oyunları vardı yanında. Başka korsan oyun satan yer bulamadığım için 420₺ ye satmıştım. Fiyat yine güzel. Alınır.
 
PS4 GTA 5'te 60 FPS vermiyor ki Xbox 360 versin.
 
500TL'ye gayet iyi bence.
Fakat GTA V ve bir çok oyunu 60FPS oynamayı unutun çünkü bir çok oiyun 30FPS çalışıyor.
 
PS4 öncesinde bende de X360 vardı, gelmiş geçmiş en iyi konsollardan, bence gözü kapalı alınır. Joypadler iyi durumdalarsa sırf 2 tane sağlam joypad bile o paraya yakın eder. Muhteşem bir oyun kütüphanesi var, Project Gotham Racing gibi eşsiz oyunların yanında Forza 4 gibi güzelliklere de ev sahipliği yapıyor.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı