LG Optimus 3D Android 2.3 Root

Teşekkürler. Sabrediyorum ama gerçekten tüm modeller ICS güncellemelerini yaptı. Yeni güncellemelere hazırlanıyorlar. Biz daha ICS güncellemesini yapamadık. Bu da biraz da olsa canımı sıktı.
 
Bu daha bişey mi. Siz yatın kalkın dua edin Ghost Call sorunu yaşamadınız! Hiç mi araştırma yapmadınız bu cihazı almadan önce... İmzama bakın...


Merhaba. O yazınızı okumuştum ama telefonu aldıktan sonra gördüm. Ben 3D'yi almadan çok araştırdım ama telefonu da beğendim açıkcası. Dış görünümü, menüsü ve telefonun bir inceliği var. Ama şimdi 4X çıktı ve ben bu telefonu daha çok beğendim. 3D'de ICS güncellemesi için 2012 yılının son çeyreği diyorlardı. Son çeyreğin bitmesine sadece 10 gün kaldı bakalım bu on günde LG ne yapacak.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Hayır. Bitmesine 10 gün kalan 3. çeyrek. Son çeyrek, Ekim-kasım-Aralık'tır. Ama LG Q3 demişti, her zamanki gibi sözünü tutmadı... Düşmanıma bile LG tavsiye etmem...

Evet son çeyrek yazmışım. 3. ceyrekte ICS güncellemesi yapılacak yazıyordu internette. Hatta bu durumu LG müşteri hizmetlerine de sormuştum ve 3. çeyrek cevanını almıştım. Ama hala çıkan birşey yok.

- - - Güncellendi - - -

LG Optimus 3D cep telefonumu USB kablosu ile bilgisayara bağladığımda bilgisayarın internetini cep telefonu üzerinden kullanabiliyor muyum. Konu ile ilgili bilgisi olan varmı.
 
Zaten satıcam 3D'yi. Sorunlu bir telefon olduğu belli ne teknik destek var nede artı biz özellik kattılar telefona. En basit hatası mesaj yazarken klevye kapanacak uyarısı delirtiyor beni. Sizce hangi android işlemli telefonu almalıyım?
 
Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Yeni konular

Geri
Yukarı