Tehdit eden birine ne yapılmalı?

1604529901935.png
 
Geçen gün bir yerden geçerken rahatsız ettiğimiz bahanesi ile 2 kişi yanımıza gelip, bizi tehdit edip enseme orta şiddette vurdu. Nedense bir anda bir şey yapamadan oradan uzaklaştım. Birkaç gündür bir daha böyle bir şey olsa ne yaparım, nasıl kendimi savunurum diye düşünüyorum. Ne yapabilirim? Aslında kavga edebilirdim ama belli mi olur çakısı olur bıçağı olur diye uzaklaştım. Son olarak sözlü kavgalarda bile kendimi savunamıyorum. Kalıplıyım ama durmadan geleceği düşünüyorum ya iterse de kafamı bir yere çarparsam diye ya da tam tersi şekilde ben itersem diye.
havalı tabancalar var ekol s66 git al c2 tüp tak korkut onları :D
 
Ailenizle birlikte gidip savcılığa ifade verin, yapılacak en doğru çözüm bu. Bulundukları yerlerde de bulunmayın, yolunuzu değiştirin. Keşke ülkede bu tip sözlü ya da fiziksel şiddete karşı çözüm getiren ya da caydırıcı yasalar olsa. Öldükten sonra belki işleyen bir hukuk sistemimiz var ne yazık ki.
 
Kaçabildiğiniz yerde kaçın, bu imkanınız yoksa mücadele etmek zorunda kalabilirsiniz. Deli insanların çoğunlukta olduğu bir dünyada kaçmak en mantıklısı:

 

Geri
Yukarı