75Monitör kaç Hz.
Ekran kartı kullanımı da yüksek olurdu mining virüsü olsa büyük ihtimalle. Sanki çok bir şey biliyormuş gibi konuşmaya gerek yok hiçbirimiz uzman değiliz.HZ ile alakası yok bilmeden atlama.
Eset antivirüs var tarama hergün yapıyor otomatikmanMining virüsü olabilir.
74 Hertz yokHocam AMD ayarlarinda 74E ayarlar misiniz sonra goruntu ayarlarinda 74 Hertz secin olmazsa virüs var bilgisayarinizda.
20.9.1Kullandığınız sürücü sürümü nedir?
ESET yeterli değil.Eset antivirüs var tarama her gün yapıyor otomatik.
20.4.2 WHQL sürümüne geçiş yapın. Bu sürümü kullananların bir kısmında(bende de olmuştu) bu tür VRAM kullanımı sıkıntıları çıkıyor. Sürücü sıkıntısı denilebilir yani.20.9.1
Ah şu AMD bir türlü çözemedi driver sorununu.20.4.2 WHQL sürümüne geçiş yapın. Bu sürümü kullananların bir kısmında (bende de olmuştu) bu tür VRAM kullanımı sıkıntıları çıkıyor. Sürücü sıkıntısı denilebilir yani.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.