9000 TL laptop önerisi

rechtssprechung

Hectopat
Katılım
11 Temmuz 2020
Mesajlar
1.079
Merhabalar sosyal, matematik dalında öğretmen olan bir birey için iş odaklı bir dizüstü bilgisayar bakıyoruz. Öncelikli arayış uzun süreli olması, sıcaklık konusunda problem yaşatmayacak olması. Ağır render vesaire alınmayacak, ders, ödev, ofis programları gibi işlerde kullanılacak. Pil ömrünün de ortalama üzeri olması bizim faydamıza olacaktır. Birkaç modele baktım Acer Nitro gibi fakat iş odaklı kullanım için gereksiz özelliklere sahipler. (RGB olmamalı.) SSD olması şart.

Ekstra baktığım modellerden biri;
-Huawei Matebook D 15

Bütçe;
9000 Türk Lirası.
 
Son düzenleme:
Merhabalar sosyal, matematik dalında öğretmen olan bir birey için iş odaklı bir dizüstü bilgisayar bakıyoruz. Öncelikli arayış uzun süreli olması, sıcaklık konusunda problem yaşatmayacak olması. Ağır render vesaire alınmayacak, ders, ödev, ofis programları gibi işlerde kullanılacak. Pil ömrünün de ortalama üzeri olması bizim faydamıza olacaktır. Birkaç modele baktım Acer Nitro gibi fakat iş odaklı kullanım için gereksiz özelliklere sahipler. (RGB vs.) SSD olması şart.

Ekstra baktığım modellerden biri;
-Huawei Matebook D 15.

Bütçe;
9000 Türk lirası.

Uzun ömürlü ve yüksek performans istersen benim şu anda 6 aydır kullandığım Excalibur G770 alabilirsin cidden güzel bilgisayar ben iş için kullanıyorum kodlama vs ayrıca oyunda oynuyorum en iyi performansı veren bilgisayar yani oyun bilgisayarı diye geçiyor fakat çok sorun teşkil etmez ayrıca iş dediğiniz hani çok yiyen programlar yoksa 6000 civarı yeter ama ben başka şeylerde yaparım derseniz bunu alabilirsiniz.
 
Bütçe en fazla ayırabildiğimiz tutar, tüm parayı harcamayız muhtemelen. Laptop model önerisi yapar mısınız? Şimdiden teşekkürler.
@Talha murat Excalibur tarzı bir seri istemiyoruz, sade olması daha iyi olacaktır.
 
(RGB vs.) SSD olması şart.

Demişsiniz fakat bu RGB laptoplarda genellikle oyuncu bilgisayarlarında var tektük başka markalarda var mı bilmiyorum.
 

Geri
Yukarı