400.000TL araç tavsiyesi

Araba dedin mi, aykutelması etiketle otur. :D
Etiketleyenlere teşekkürler.
Öncelikle, Sedan az yakan çok kaçan, 5 serisi ama dizel versiyonları. F10 kasa.
Bu bütçede E serisine girilir ama çok yakar, 15 litre yakıyorum. :D Audi A6 olur ama temizini bulmak lazım. Eğer tam aile arabası istiyorsan SW olur. Passat variant ya da Audi A4 avant düşünülebilir.
Tam bir aile arabası olmasına gerek yok bu yüzden ön planda sedan var diyebiliriz. A4 Avant bizde düşündük ama tam kriterlere göre düzgün bir araç bulamadık. Bu fiyatlara güzel bir A6 bulmak zor olmaz mı?
Bu araç güzel gibi sanki, yaani küçük bi eksik var tabiki oda 50k TL cik.
Bütçe biraz aşılabilir.
 
Tam bir aile arabası olmasına gerek yok bu yüzden ön planda sedan var diyebiliriz. A4 bizde düşündük ama tam kriterlere göre düzgün bir araç bulamadık. Bu fiyatlara güzel bir A6 bulmak zor olmaz mı?
Sedan var ise başka. Pek zor değil, nadir de olsa bulunuyor. Hasar kayıtları bazen yanıltıyor, sonuçta 1 farı 15k. Arabada 30k tramer var, herkese çok diyor ama bilmiyor ki sadece farı değişti.
C serisine bakabilirsiniz. Kuzenimden bizzat kullandım, dizel oluyor genelde. C220d bakabilirsiniz.
 
Sedan var ise başka. Pek zor değil, nadir de olsa bulunuyor. Hasar kayıtları bazen yanıltıyor, sonuçta 1 farı 15K. Arabada 30K tramer var, herkese çok diyor ama bilmiyor ki sadece farı değişti.
C serisine bakabilirsiniz? Kuzenimden bizzat kullandım, dizel oluyor genelde. C220D bakabilirsiniz.
Babası zaten Mercedes taraftarı ama alternatiflerede bakıyorlar tabii ki. Sadece kendisine en uygun modeli bulamıyoruz. SW güzel bir model ise olabilir fakat sedan ön planda.
Bütçeyi gereksiz aştınız. Bu arabanın azıcık daha fazla km ve hasar kayıtsızları 380 civarına bulunuyor. Eğer 450k bütçe varsa A6 olur, A5 bulunur. 525d bakılır.
Eğer model güzelse 450K zorlanabilir.
 
Babası zaten Mercedes taraftarı ama alternatiflerede bakıyorlar tabii ki. Sadece kendisine en uygun modeli bulamıyoruz. SW güzel bir model ise olabilir fakat sedan ön planda.
Aslında bütçesi daha fazla olsa benim arabayı önereceğim ama maalesef. C serisi bakacaksınız o zaman. Mercedes istiyorsa C serisi olsun. E serisi çok yakıyor, E250 sahibiyim. 14-15 litre altına indiremiyorum.
 
15K tramer ama km çok düşük. Zamanında F10 M5 sahibi idi babam, ufak bir kazada direkt 28k tramer çıktı. Bu araba gayet temiz. Bu araca yandan azıcık vurmuşlar. Airbag açsaydı en az 30k olurdu. Büyük ihtimalle kavşakta geçerken biri duramadı ama yavaşladı buna vurdu. Sağ arka kapı değişmiş sadece. Arkada airbag patlama söz konusu olamaz zaten. Yani şöyle düşün bu araca kavşakta arka sağ kapıya azıcık vurmuş. Önde kaputta en ufak hasar mevcut değil. Tertemiz araba.
 
Bu araç güzelmiş fakat 2015 ve altı eski gibi olduğu için çok fazla tercih etmiyorlar. Sizce edilmeli mi? Ayrıca ikinci el BMW'lerin çok sorun çıkarttığını duymuştum bu ne kadar doğru?
 
Bu araç güzelmiş fakat 2015 ve altı eski gibi olduğu için çok fazla tercih etmiyorlar. Sizce edilmeli mi? Ayrıca ikinci el BMW'lerin çok sorun çıkarttığını duymuştum bu ne kadar doğru?
Eğer bizim gibi 500HP gücünde arabayı 600e zorlamayacaksan çıkarmaz. Eğer 0 istiyorsan dolu bir Superb önerebilirim. Hem F10 kasa 2011-2016 arası. 2015 olsa da gene aynı kasayı kullanıyorlar. 2016'dan sonra G30 kasaya geçtiler.
 
Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı