GameGaraj marka laptop nasıldır?

vitoscaletta0

Hectopat
Katılım
26 Temmuz 2019
Mesajlar
32
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Meslek
öğrenci

Piyasadaki en ucuz RTX 2070'li Gaming laptop. Ama markasını daha önce duymadığım için tereddütte kalıyorum. Siz alır mıydınız?
 

Piyasadaki en ucuz RTX 2070'li Gaming laptop. Ama markasını daha önce duymadığım için tereddütte kalıyorum. Siz alır mıydınız?

Şu an sizden duyuyuorum böyle bir laptopu hiş duymadım kullananı falanda görmedim yani tabii ki önermiyorum.
 
İlk kez duydum parça kalitesi ve soğutması iyiyse olabilir bence, fiyatı iyiymiş. Özellikle soğutmasına dikkat edin hocam ısındıktan sonra içinde RTX 2080'de i9 da olsa bir işe yaramaz o laptop.
 
Almayın aldırmayın, üründe o kadar hata yaşadım ki aldıktan sonra 2 kere servise gönderdim, 1 kere iade edip şansımı tekrar alarak denedim yine olmadı.İlk aldığım ürün geldiğinde kasası açıktı, bildiğiniz kasayı kapatamamışlar servise geri göndermemi istediler. Ürünü alıp kullanmaya başlayabilmek 1 ayımı aldı ( servise git gel git gel ürün kafayı yedi, zaten tam kullanmaya başlayacaktım 3 sorunla karşılaştım). En son adamların bana dediği'' size yardımcı olmak için son defa daha iade kabul edicez fakat bir dahaki ürününüzde bu sorunları yaşamamanızı garanti edemeyiz ve bu kadar esnek davranamayız'' dediler . Üründeki sorunlar ise Space tuşunun teklemesi, işlememesi. Turbo fanı açtığımda bilgisayarın aşırı şekilde titremesi( normal bir fan titremesi değil ayırt edebiliyorum afedersiniz salak değilim) ve servise gönderdiğimde açık olan ürünü kapatırken ekran kirişlerini çatlatmaları olarak 3 tane sorunum vardı. Bunlara rağmen ve ürün elime ulaşır ulaşmaz kullanmadan fotoğrafları mail olarak atıp iletişime geçmeme rağmen iadeyi zor aldılar
 

Geri
Yukarı