i5 2450M notebook ne kadar eder?

YakupAslan

Kilopat
Katılım
29 Ocak 2016
Mesajlar
688
Makaleler
1
Çözümler
1
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Meslek
köle
Arkadaşlar merhaba. ASUS X54C notebooka sahibim. Ben bu notebooku uzun süredir kullanıyorum. İlk aldığımda B815 CPU'ya ve 2 GB RAM'e sahipti. i5 2450M, 6 GB RAM ve WD Black HDD ile donattım. Kozmetik olarak fan çıkış yerindeki ızgaralarda kırık, ekran ve kasanın mekanizmasın birleştiği yerdeki küçük kapak yok. Notepad tuşları çalışıyor ama iyi değil (haliyle). Klavyedeki enter, yukarı ve aşağı tuşu çalışmıyor. Pil konusunda sıkıntım var. Windows 10 ile biraz düzeldi ama, şarjı çok gitmiyor. Genellikle şarjda kullanıyoruz bu yüzden. Kardeşim aktif olarak kullanıyor. Ödevlerini yapıyor, CS:GO oynuyor düşük ayarlarda. Bir sıkıntı yaşamıyoruz. Sizce bu notebookun ederi nedir? Saçma sapan cevap verenlerin yakın akrabalarını anacağım. Lütfen akla ve mantığa uygun cevaplar verin. Mizahşörler de kenarda dursun.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
180 TL'lik bir 120 GB SSD etkisi ortalama 300 400 TL ekler normal bir kullanıcının gözünde herkesi bilgili müşteri olarak nitelendirmeyin.
HDD şuan için gayet iyi. SSD'li bilgisayarıma yetişiyor az çok.
Arkadaşların dediği gibi 1000 lira civarı koyacağım. Çocuğu veya kardeşi için alacak olana daha makul fiyata verebilirim.
Yazmayı unutmuşum disk yeri çalışmıyor. Alıcı ihtiyaç duyduğu takdirde fiyattan düşerim.
 
Sadece klavyeyi yenilerseniz(yan sanayi veya 2.el bulabilirsiniz uyguna) ve biraz temizlerseniz ben 1700-1800 liraya koyup en aşağı 1500 liraya satarsınız diye düşünüyorum. Yalnız bu para ederi değil piyasa yüzünden böyle. Dandik 8-10 yıllık atom netbookları bile 800-1000 liraya satıyorlar.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı