6.000 TL laptop önerisi

rigel2901

Hectopat
Katılım
8 Temmuz 2020
Mesajlar
88
Arkadaşlar merhabalar.
Yeğenim için ailesi bir laptop alacak. Temel olarak okul uygulamaları için fakat bu fiyat bandında alınabilecek en iyi seçeneğe yönelmek istiyorlar. Çocuk ilk okul yaşlarında. Tahminim bu fiyat bandında pek bir seçenek yok ama yine de sizlere bir sormak istedim.
Şimdiden teşekkürler.
 
Matebook D15, D14.

Hocam D14 bile 6300TL artık o fiyatları haketmıyorlar.
 
Bütçe belli ama fikir olması açısından bu Cuma BİM'e gelecek olan HP laptop çok uygun bir fiyata sahip. 6999 TL. Bu fiyat bandında daha iyisi bulunamaz. Kompakt olması, 14 inch olması şart değilse kesinlikle alınabilir, çok çok daha performanslı bir model.
 
FreeDos olursa daha iyi olur. Windows 10 lisansları 30-40 lira. Ama siz FreeDos olmayan bir bilgisayar alırsanız düşük donanıma aynı parayı vereceksiniz.
 
7000₺ ama çok kaliteli bir ürün. Kendime aldım.
 
Hocam ben olsam ben kurarımda farklı şehirlerdeyiz. Örneğin vatandan alsalar orada windowsu da kurarlar sanırım? Birde windows lisansı ile direk windows almanın farkı nedir?
Deneme sürümü kuruluyor lisans almak mantıksız bir fark yok neredeyse. Bide ekranda windows etkinleştir yazmıyor lisans olunca. Birsürü viedo var freedos laptoba windows kurmak için.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı