DLive'ın yükselişi

Kratos Father

Kilopat
Katılım
11 Temmuz 2015
Mesajlar
303
Makaleler
1
Çözümler
3
Yer
Türkiye
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
İnternet ortamında yeni platformların açılmasıyla popüler kültürden etkilenen insanlardan farklı olarak platformları takip ediyorum. Ama kaç kez açıp baktığımı sorsanız bir elin parmaklarını geçmez. Çoğunlukla Youtube'da kesitler izleyerek takip ediyorum. Yani eskiden 'Şu saatte şu başlıyor' bağlılığımı tabi ki de twitch ile devam ettirmeyeceğim :)

Ancak görüyoruz ki Martı'ya bile alternatif gelmişken Twitch'e alternatif gelmemesi olmaz. 1-2 Aydır DLive diye bir yerin olduğunu biliyorum ama mutlaka oralarda da takılanlar vardır. DLive'da gördüğüm kadarıyla arayüz olarak daha akıcı bir yapısı var. Sizce Twitch'in yerini alır mı? Siz olsanız yayını ilk olarak nerede açarsınız? DLive'ın tercih edilmesinin sebebi nedir?
 
Nejdat Delioğlu'nun etkisi olduğunu düşünüyorum :)
 
Favori yayıncılarımı 8-9 aydır izliyorum tek sıkıntım telefon uygulamsında çok fazla bug var ve hala düzeltilmedi.
 
Baktığın zaman dlive gibi bi platformda da Ataberk Doğan gibi sevilen kişiler var. Yani aslında bu kişileri oralara çekmeseler dlive vs diğerleri de çok bakılacak türde yayın platformları değiller.
 
Öncelikle yayın yapacak bir bilgisayarım, daha sonrasında yayın için gerekli ekipmanlarım, daha sonrasında yayını upload edecek iyi bir internetim olursa Dlive'ı tercih ederim. Bana arayüzü daha kolay geliyor.Ayrıca twitchteki gibi Dlive'ı açtığımda bilgisayarımın feleği şaşmıyor.
 

Geri
Yukarı