GT 730 veya GTX 560 Oyun Bilgisayarı

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Türker Yılmaz

Hectopat
Katılım
2 Eylül 2014
Mesajlar
26
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Arkadaşlar merhaba. Yeni bi bilgisayar alacağım yakında. Oyun amaçlı kullanacağım bilgisayarı. O yüzden yeni oyunlarda (watch dogs, battlefield 4) donmaması lazım. 2 bilgisayar arasında kaldım. Birisinin sistemi: İntel core i7 4790 3.6 ghz 8mb ön bellek, 8 gb ddr3 ram, 2 gb nvdia gt 730 ekran kartı, win8.1, 1 tb disk. Diğeri: İntel core i7 4770 3.4 ghz, 8 gb ddr3 ram, nvdia 1 gb gtx 560 ekran kartı, win8, 2 tb disk. Bilgisayarların linklerini atabilirim isterseniz. Toplama işine bulaşmak istemiyorum Hazır alacağım. Cevaplarınızı bekliyorum.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Paranızı çöpe atmak istemiyorsanız toplama alın. 2 Sistemde belirttiğiniz oyunları low-medium arası açar. Berbat sistemler. Casper mı bunlar ?
 
Bütçeni belirt, Vatan'dan toplayalım. Vatanda ücretsiz montaj yaparlar, format atmalarını istersen orjinal Windows alman gerekir. Yada topladıktan sonra al kasayı herhangi bir bilgisayarcıya götür. Format atmasını söyle, 10 yada 20 TL ücret ister ver parasını kullan.
 
Toplama sistemi alacağınız mağazada ücretsiz veya bir ücret karşılığı ile toplattırabilirsiniz.
 
Shovery kardeş 2 si de berbat diyosun da işlemcileri 800 tl nin üzerinde. Evet casper. 2000 tl civarı bişey almayı planlıyorum. Daha fazlası günah. Toplama sağlıklı gelmiyor bana. Bi kere toplattırdım pişmanım. Ondan sonra yeni bi bilgisayar aldım Allah'tan.

Siz bi toplar mısınız merak ettim nasıl bi sistem çıkacak ortaya.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Shovery kardeş 2 si de berbat diyosun da işlemcileri 800 tl nin üzerinde.Evet casper. 2000 tl civarı bişey almayı planlıyorum. Daha fazlası günah. Toplama sağlıklı gelmiyor bana. Bi kere toplattırdım pişmanım. Ondan sonra yeni bi bilgisayar aldım Allah'tan.
@Silinen üye'nin demek istediği oyun için berbat sistem. O PC'de oyun oynamanız pekte mümkün değil. Oyun amaçlı bir sisteme ihtiyacınız varsa işlemcinin 2. planda olması gerek. Ayrıca Casper PC'ler ısı konusunda soba niyetine kullanılıyorlar. 2000 TL verip alacağınız bu sistemde 150TL'lik ekran kartı var. 2000TL'lik bir sistemde en az 600TL maliyetli, güncel bir ekran kartı olmasını basit bir mantık ile düşünebilirsiniz.
 
Hem oyun diyorsun hemde işlemcisi iyi ? İşlemci oyun oynatmaz ekran kartı oynatır ve 2 bilgisayarında ekran kartı çöp. Gerçi GTX 560 iyi bir ekran kartıydı tabi bundan 5 sene önce olsaydık. Yani çok eski artık satın alayım derseniz bile piyasada bulamazsınız o kartı. GT730 ise oyun oynamak için uygun olmayan bir kart. Günlük işler için yani o kart.
 
İsterse Xeon işlemci koysun. Oyunu ekran kartı oynatır. Dengesiz berbat sistemler ve Casper ! Acaba anakartları ve güç kaynakları ne !? Kasa kalitesi nasıl ? Siz bilirsiniz. Recep Baltaş abimizin dediği gibi inşaat bazı şeyleri kazık yedikçe öğreniyorlar. 2000TL vereceksiniz ve yeni nesil oyunları oynayan atacaksınız ! Para sizin.:uyan:
 
Sabah youtube de nvdia 630 ve i7 (modelini hatırlamıyorum) bilgisayarda adam nfs rivalsı tık demeden oynadı. Bi sistem toplarmısınız oyun amaçlı.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Yeni konular

Geri
Yukarı