TürkNet fiber altyapı süreci

Bende Superonline getirmek istiyorum eve nasıl yapabilirim?
Ben birşey yapmadım. Sabah dolaşırken birden rastladım. Yerlerde Superonline F/O yazan kapaklarda koymuşlardı. Ben sadece TT VDSL için başvuru yaptım. Superonline için nasıl başvurulur bilmiyorum. Bu işlerden anlayan kişiyi etiketliyorum belki size yardımcı olabilir. @Ulunay
 
Fiber için başvuru yapacağınız adresi öğrenip dilekçe vermeniz gerekli.

Turkcell'de dilekçe kime veya nereye iletiliyor bilmiyorum.
Twitter destek sayfaları yardımcı oluyor ama her ilde fiber hizmetleri yok o kapaklar aynı zamanda baz istasyonları için kullanılan fiber kabloları geçirmekte @TeknoFix29 Zaten 10 daireden az bir binada yaşıyorsanız getirmeleri imkansız gibi bir şey.
 
Etrafında bulunan çoğu sitede ve apartmanda var ise gelebilir yoksa sanmıyorum adamlar yatırımı komple kesti çok az yatırım yapıyorlar bu aralar.
Caddenin tümüne çekmişler hocam. 2 km kablo çekseler kim bilir kaç tane daire hizmet alır am buradaki millet yine gider TT kullanır.
 
@Samett61 hocam merhabalar. Sizi şu konuya davet etsek bize bir kaç bilgi verebilir misiniz süreç ile alâkalı ?
 
Hocam benim binaya dün Türknet fiber çekti ama ekip aktif olmasının uzun süreceğini söylüyor. Hâtta şuan karşı binaya bile fiber çekiyorlar.
benim de aynı şekilde 80 gün kadar önce kablolar çekildi fakat altyapıyı hala tamamlamadılar. Kutu ya da herhangi bir şey de koyulmadı binaya hala bekliyoruz.
 

Geri
Yukarı