Neden hiç arkadaşım yok?

İnsanlar mı seni dışlıyor yoksa sen mi onlara katılmak istemiyorsun?

Sosyal'de bile bir bildirim gelse hemen bakıyorum ama konuya başka bir mesaj yazılmış.


1606293172789.png
 
Burada birbirini tanıyor dediğiniz kitle uzun süredir aynı konulara yazıp birbirini gören insanlar. Sosyal dışında da birbirleriyle bağlantıları var yani.

Çevrenizdeki insanlarla konuşacaksınız, kafanızın uyuştuğu insanlarla arkadaş olacaksınız. Sonra ilişkiniz ilerler, dost olursunuz... Yapmanız gereken şey konuşmak; konuşmadan kimse sizi tanıyamaz, siz de kimseye kendinizi tanıtamazsınız.
 
Hiç arkadaşım yok. Sosyal'de bile çoğu kişi birbirini tanıyor, beni ise kimse önemsemiyor. Sanki dünyada yokmuş gibiyim. Sosyal'de bile bir bildirim gelse hemen bakıyorum ama konuya başka bir mesaj yazılmış. Neden böyleyim? :(

Dostum, herkesin açıldığı bir nokta vardır. Liseye kadar ben de senin gibiydim. Bazı arkadaşlarım üniversitede yakaladı bu durumu. O yüzden kendini harap etme boşuna.
 
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı