Tulpar T7 v20.2 alınır mı?

Bütçe
12000
Bu kadar mı kötü Monster arkadaşlar? 2060'tan 1660'a düşüyorsunuz + attıklarinizin hepsi 15.6. oyun da oynayacağım dedim. 17.3 olmalı ekran en azindan.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Birincisi gereksiz mesaj ve işaret yazmayın.
Sorunuza gelirsek merak etmeyin öneri bizde çok. Monster ve Casper'dan uzak durun. HP, Lenovo, ASUS(benim favori markam),MSI alınabilir.
Bütçe tam olarak nedir?

Monster alınmaz. Malzeme kalitesi konusunda Excalibur'lar ile ikizdir her ne kadar performans ve bakım konusunda MSI ile yarışır olsa da. Kronik sorun gibi bir şey bu malzeme kalitesizliği Monster'larda ve Excalibur'larda.

Yahu hocam Allah aşkına Monster almayan ama buraya sadece Monster'e sallamaya gelenler var. Bende Abra alacaktım başka hesaptan konu açtım. İnsanlar kullanmadan sallıyor aynı bunlar gibi. Kullanıyorum 1 aydır Allah'a şükür hiçbir sorun yaşamadım, arada çok ufak bazı şeyler oldu. Mesela yanlışlıkla ben ekranı ters döndürdüm, hemen yazdım ve cevapladılar ayrıca çok samimiler. Arada sohbet etmeye gidebilirsin yani o derece. Elbette her teknolojik üründe olduğu gibi Monster'da da bazı sıkıntılar olabilir. Mesela çok şikayet edilen ölü piksel. Adamlar 1 ay boyunca iade edebiliyorsun. Onun dışında 15 gün de koşulsuz şartsız iadesi var. Kötü bir ürün gelme ihtimali 10 milyonda bir ama öyle bir imkan da olabilir bu nedenle karar elbette alacak kişinin. Normalde böyle yorumlarda bana ne sanki benim firmam mı der geçerdim ama artık gerçekten cahilce bilmeden konuşan insanlar çoğaldı (10 milyonda 1 olsa dahi kötü çıkma olasılığı var ama onu da alacak kişi o riski alacak bu her şeyde olabilir).

Monster'dan uzak durmanı tavsiye ederim.

Yahu bırak yahu!

Monster alırsanız taş çatlasa 3 sene kullanırsınız.

Sebep ne? Aldın, kullandın; 3 sene sonra bozuldu mu? Sallamayın şu forumda yahu.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Ya hocam Allah aşkına Monster almayan ama buraya sadece Monster'e sallamaya gelenler var. Bende Abra alacaktım başka hesaptan konu açtım. İnsanlar kullanmadan salllıyor aynı bunlar gibi. Kullanıyorum 1 aydır Allah'a şükür hiçbir sorun yaşamadım arada çok ufak bazı şeyler oldu mesela yanlışlıkla ben ekranı ters döndürdüm hemen yazdım ve cevapladılar ayrıca çok samimiler arada sohbet etmeye gidebilirsin yani o derece. Elbette her teknolojik üründe olduğu bigi Monster'de de bazı sıkıntılar olabilir. Mesela çok şikayet edilen ölü piksel adamlar 1 ay boyunca iade edebiliyorsun. Onun dışında 15 gün de koşulsuz şartsız iadesi var. Kötü bir ürün gelme ihtimali 10 milyonda bir ama öyle bir imkan da olabilir bu nedenle karar elbette alacak kişinin. Normalde böyle yorumlarda banane sanki benim firmam mı der geçerdim ama artık gerçekten cahilce bilmeden konuşan insanlar çoğaldı. (10 milyonda 1 olsa dahi kötü çıkma olasılığı var ama onu da alacak kişi o riski alacak bu her şeyde olabilir )

Ya bırak yahu.

Sebep ne aldın kullandın 3 sene sonra bozuldu mu salllamayın şu forumda yahu.

Sizin gibiler yüzünden millet Monster alıyor sonra sürünüyor. Sizin sorun yaşamadıysanız diğer kişiler de yaşamayacak diye bir kural yok.
 
Sizin gibiler yüzünden millet Monster alıyor sonra sürünüyor. Sizin sorun yaşamadıysanız diğer kişiler de yaşamayacak diye bir kural yok.

Ama sadece şans için 1660 ve 15.6 inçe düşmem mantıklı degil gibi. Ya zaten teknolojik bir şey aliyorum şansa baglı. Ben kuzenimle 4 kez ayni kulakligi aldim bazen benimki sorunlu oluyordu bazen ikimizinki de iyi oluyordu. Yani şahsi fikrim Monster almak. Olmazsa döner digerlerinden birini alirim.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Ama sadece şans için 1660 ve 15.6 inçe düşmem mantıklı degil gibi. Ya zaten teknolojik bir şey aliyorum şansa baglı ben kuzenimle 4 kez ayni kulakligi aldim bazen benim ki sorunlu oluyordu bazen ikimizin ki de iyi oluyordu yani şahsi fikrim Monster almak olmazsa döner digerlerinden birini alirim.

Hocam, bakın Monster alınmaz. Aynı şekilde Casper da. Bu forumda aklı başında kime sorsanız size bunu söyler.
 
(10 milyonda 1 olsa dahi kötü çıkma olasılığı var ama onu da alacak kişi o riski alacak bu her şeyde olabilir).

Haklısınız, her marka için bu olasılık var ancak söylenmeye çalışılan şey bu olasılığın Monster, Casper, James Donkey vs. markalarda çok çok yüksek olduğudur.

Siz almış, sorunsuz kullanıyor olabilirsiniz ancak ne yazık ki bu durum hep böyle olmuyor. Mesela benim sırf çok ucuz olduğu için zamanında almış olduğum James Donkey SSD var. Kaç yıldır da taş gibi çalışıyor. Ancak bu demek değil ki bu alınabilir bir ürün.

Çok küçük bir oran bu markaları sorunsuz kullanıyor diye biz bu markaları önerecek miyiz? Kusura bakmayın ben önermem!
 

Geri
Yukarı