GTX 1650 sistem sürücüleri nasıl kurulur?

-yunus-Emre

Hectopat
Katılım
8 Şubat 2020
Mesajlar
791
Çözümler
2
Merhaba. Bilgisayara hangi driverleri kuracağımı bilmiyorum, masaüstü bilgisayarıma hangi driverleri kuracağım konusunda yardımcı olur musunuz?
PC özelliklerim:
Anakart: Gigabyte B450M S2H.
Ekran kartı: Gigabyte GTX 1650.
İşlemci: AMD Ryzen 3 3100.
RAM: XPG 3000 MHz 8x2 16 GB RAM.
SSD: SanDisk Plus 240 GB SSD.
Bilgisayarda oyun oynayacağım için benim için performans önemli, driverleri ve zahmet olmaz ise linkleri bırakabilir misiniz? Şimdiden çok teşekkür ediyorum.
 
Ekran kartı için;

Sağdan bilgisayar özelliklerine göre seçim yap. Senin için böyle olmalı.
1606332196532.png


Diğerleri için;
 
Bilgisayarı yeni aldım yarın windowsu kuracağım, bugün kuracaktım lakin 4500 TL verip yanına bir sata kablosu koymadıkları için, bende haliyle yeni farkettim, yarın kuracağım. Bu arada itopyadan aldım test edip vermişler bios güncel midir acaba ?
 
Bilgisayarı yeni aldım yarın Windows'u kuracağım, bugün kuracaktım lakin 4500 TL verip yanına bir SATA kablosu koymadıkları için, bende haliyle yeni fark ettim, yarın kuracağım. Bu arada İtopya'dan aldım test edip vermişler BIOS güncel midir acaba?

Ana kart içinde SATA kablosu gelir. Ana kart kutusunu kontrol edin. Windows kurmadan acaba nasıl test etmişler. BIOS muhtemelen günceldir.
 
Ekran kartı için;

Sağdan bilgisayar özelliklerine göre seçim yap. Senin için böyle olmalı.
Eki Görüntüle 751085

Diğerleri için;
Hocam bu çipsetler falan filan birsürü zibilyon tane şey var orada. Hepsini kurmalı mıyım? Onlar format sırasında otomatik yüklenmiyor mu ? Teşekkürler
 
Hocam bu çipsetler falan falan bir sürü zibilyon tane şey var orada. Hepsini kurmalı mıyım? Onlar format sırasında otomatik yüklenmiyor mu? Teşekkürler.
Otomatik yüklense bile güncelliği için sen tekrar kur. Windows'a güvenme. İşletim sistemini seç. Ses, chipset ve LAN sürücülerini kur. Çok bir şey yok.
 

Geri
Yukarı