Necron Lord'un mesajı

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Chloe Price

Decapat
Katılım
28 Haziran 2020
Mesajlar
3.391
Makaleler
1
Çözümler
15
Yer
Arcadia Bay
@Necron Lord adlı arkadaşımız, bir süre önce 1 yıl ceza almıştı. Bugün bana ulaştı ve 1 yıllık cezasının sınırsız cezaya dönüştürüldüğünü söyledi. Şimdi söyleyeceklerim onun ağzındandır.

Ben necron Lord 24 Kasım'da trollük nedeniyle 1 sene ban yedim sosyalin Steam sayfasına mesaj yazdım mesaj uygunsuz içerik barındırıyordu ama ben o mesajı bilerek atmadım ben o mesajı kopyaladım benim Memet dayım bana bak mahmut senin adamın sarkı çıkarıyor diye mesaj attı bende buna güldüm ve ona Steam grubuna attığım mesajı attım o mesajı kopyalanmış şekilde kaldı ben o mesajı Steam grubuna mesaj yazarken yapıştırdım sonra mesajı silecek iken backspace yerine enter tıkladım sonra o mesaj gruba gitti o mesajı silmeye çalıştım hemen Steve Rogers Emir dayıyı etiketledi Emir dayı lifoyu sonra bana ban attılar Steam üzerinden sonra sosyalden ban attılar han akıl vicdan ile Steam'de yaşanmış olayı sosyale taşır insan hangi akla vicdana sığar bu sonra rapor sistemi ile Lifo'ya ulaşmaya çalıştım sistemi meşgul etmekten gene 1 sene ban attılar sonra rapor atamadım sonra şansımı deneyip 1 tane yan hesap açıp konu açacaktım sonra üyelik reddedildi ve gene 1 sene ban atıldı.

Söyledikleri kelimesi kelimesine bu şekildedir. Kendisi, cezasının neden sınırsız olduğuna dair açıklama bekliyor. Ayrıca, kendisi yukarıdaki mesajındaki yazım hatalarından dolayı ayrıca özür diler.
@Emre C @MF
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Ben inanmıyorum. Bir kere yanlış yazdıysa anında yanlış yazdığını yazabilirdi Steam'den. Hiçbir insan yanlış bir mesaj attıktan sonra beklemez...

İkincisi, buraya geldiğinde de aynı tavrı devam ettiriyordu. Steam'i falan boş verelim, kendisini ele veren ve öne çıkaran şu ifadeleri oldu:

lan 1.PNG


lan 2.PNG


Şu ifadeler bile bazı şeyleri açıklıyor. "Lan"lı konuşmak ne? Yani bu mesajlardan dolayı zaten uyarı alacaktı ama fark ettik ki Steam olayındakiyle aynı kişiymiş. Şaşırdık mı, tabii ki hayır.

Bundan sonra sürekli rapor gönderimi yaptı, peş peşe 3 çoklu hesap açtı ki birçok çoklu hesabı var zaten, Steam'den de moderatörümüze bile ulaştı. Steam'den moderatörümüze de aynı şeylere demiş zaten.

Süresiz cezasını özrünü kabul edip kaldıracağız, ama diğer cezası devam edecek.

Ayrıca, ilgili Steam yazışmasını da eklemek istiyorum. Hiç de yanlışlıkla yazılmış gibi değil:

Ekran Alıntısı.PNG
 
Son düzenleme:
Hayatımda bu kadar kötü sıvama görmedim. 🤣 Demek dayısına anana o gece 2 bin TL verdim, ona sor diyormuş da "yanlışlıkla" Steam grubuna atmış! 🤣

Ben olsam süresiz cezayı da kaldırmam. 5 yıl önce bana forumda kız kardeşlerim üzerinden küfreden birine yaptığım gibi gerçekte de bir yerde kıstırıp kaburgalarını ve suratını dağıtırdım. Hem haksız olup hem de millete anasıyla küfretmenin tolerans gösterilecek bir tarafı yok.

O üye şimdi hangi hesapla forumda takılıyor bilmiyorum da çok merak ediyorum yıllardır. :D
 
Ben olsam süresiz cezayı da kaldırmam. 5 yıl önce bana forumda kız kardeşlerim üzerinden küfreden birine yaptığım gibi gerçekte de bir yerde kıstırıp kaburgalarını ve suratını dağıtırdım. Hem haksız olup hem de millete anasıyla küfretmenin tolerans gösterilecek bir tarafı yok.

O üye şimdi hangi hesapla forumda takılıyor bilmiyorum da çok merak ediyorum yıllardır. :D

Küfür nedeniyle olan cezası 1 sene zaten, diğeri sürekli spamlamalar yaptığı içindi. Bu cesareti nereden buluyorlar onu bilmiyorum...

Yoksa Nisan'da da küfreden birileri vardı, büyük ihtimalle çocuk. Uğraşmadık, ama uğraşırsan sonuç alabiliyorsun. Ki, ceza almasına bile gerek yok, siciline işlemesi yeterli.
 
Uğraşmadık, ama uğraşırsan sonuç alabiliyorsun. Ki, ceza almasına bile gerek yok, siciline işlemesi yeterli.
Sicile işleneceğini sanmıyorum. Bunlar 3 kuruşluk aklıyla "ben yazmadım kuzenim yazmış" diye işin içinden sıyrılmaya çalışırlar, çocuk yetiştirmeyi beceremeyen annesi babası utanmadan "affet, çocukluk yapmış büyüklük sende kalsın" der, hakim de bununla uğraştırmayın diyerek davayı kapatır yaptıkları yanlarına kalır.

Madem ki hukuk sistemi bunu engelleyemiyor ya da cezalandırmıyor o zaman yapılanın bedelini ödetmek de yapılan kişiye kalıyor. Kız kardeşlerime küfreden kişi o "ay" çektiği acılardan sonra uzun bir süre bir daha birine küfredememiştir.
 
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Yeni konular

Geri
Yukarı