Metin 2 hakkında 7 senelik izlenimlerim

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Kuzenim 32 yaşında 14 yıl boyunca bu oyunu oynadı.
Tıpkı senin dediğin gibi geceleri de oynuyordu.
Bize geldikleri zamanlarda 15 dk. salonda oturur sonra PC'ye geçer ve gidene kadar Metin2 oynardı.
Nihayetinde ise çarını 250 TL'ye sattı ve oyunu bıraktı.
Bu kadar basit.
14 senesini 250 TL'ye harcadı adamcağız.
 
Ben 1 kere açtım bebek oyunu gibiydi bune dedim kapattım dahada açmıyorum şükür ki.
 
Metin2 Türkiyeyi oynamaya başladığımda 11 yaşındaydım aradan 6 sene geçti ama güzel günlerdi sonra olaylar çok farlı boyuta geldi. Bir tane pvp ,70 kişilik loncalar , teamsepak 3 ve her hafta bir krallık için turnuva en güzel yanı buydu.
 
Metin2 bende çok oynadım. Bazen yine arkadaşlar çağırdın mı savaşlara gidiyorum. Oyun zaman kaybı ama zevki de bir ayrı. Bizim lonca ile hep başka PVP serverlara girip oynuyoruz. Raidcall'dan da konuşuyoruz. Yani 18 yaşıma geldim haladan gördüğümde dayanamayıp oynuyorum. Çoğu kişiye bu oyun çok kötü olabilir ama herkesin bir bağımlılığı vardır. Mesela bende sigara içen insanları hiç sevmem.
 
Lise son sınıfta 4 arkadaşla başladık ve 1 yıllık serüvenden sonra hiç para harcamadan 73 levele geldik. Lonca kurduk ve Tramola denilen serverda sağlamlıkla ve korkulan lonca olarak tanındık. Daha sonra karınca sürüsü gibi serverlar açılınca oyun artık çocukların akınına uğradı ve topluca bıraktık. Yani denilenin aksine hiçte para tuzağı değil. Oynayan kitlenin çoğunluğu çocuk olduğundan dolayı para harcatmak kolay. Oyun arkadaşlarla oynanınca zevkli ama istediğimizi kısa zamanda elde ettikten sonra sıkıcı hal aldı. Uzun lafın kısası oyun fena sayılmaz fakat oyun ömrü olarak maksimum 2 sene sonra sıkılırsınız.
 
Oyun diyemeyiz sadece çöp kutusu ben 6 ay harcadım. 68 seviye oldum. Sonrasında Mehmetçik sunucusu açıldı. orada 68 seviye hesabım ile giriş yaptım 68 seviye olduğum serverde 99 seviye olan biri(kyaka) ismini kullanıyordu. Mehmetçik'te o ismi kullandım ve sınırsız engel yedim yada 2036'ya kadar :) sunucular uzun zaman sonra siliniyor engel yediğim zaman 2011-2012.
Engel yediğim için çok mutluyum 6 ay içerisinde çok şey kaybettim o günler keşke geri dönse diyorum. Son olarak söylemek isterim o müzik ruhuma işlemiş hala severek dinliyorum.
 
Ben 5 dakika oynadım saçma buldum başlamadan bıraktım 5 sene önce bundan 2 sene önce kardeşim oynamaya başlamıştı sürekli bilgisayar basindaydı bir kac kez uyardım. Dinlemedi bir ara bilgisayar başında işim vardı kalk dedim tamam dedi. Ama kalmiyordu beş kez tekrarladım aynı tepki hızlı bir tokat yapıştırdım yüzüne yasakladım dedim bu oyunu bir daha oynarsan fena yaparım seni dedim daha sonra oynamaya geltendi ama bilgisayarda engeldim oyunu öyle kurtardım kardeşimi.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Ağabeyimin hayatını bitirdi bu saçma oyun.
 
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Geri
Yukarı