- Katılım
- 25 Kasım 2018
- Mesajlar
- 11.524
- Makaleler
- 2
- Çözümler
- 17
Değil.Attığınız klavyenin aydınlatması sadece yeşil renk midir. Mouse ile pek uymuyor.![]()
Değil.Attığınız klavyenin aydınlatması sadece yeşil renk midir. Mouse ile pek uymuyor.![]()
Gxt 890 ı düşünmüyorum tuş silinmesinden dolayıSadece yeşil renk.
Sessiz bir klavye istiyorsanız bunu öneririm:
Trust C26Gxt 890 Cada Rgb Klavye-Tr
Trust C26Gxt 890 Cada Rgb Klavye-Tr en cazip fiyat ile idefix'te. Keşfetmek için hemen tıklayınız!www.idefix.com
Biraz pahalıya patlıyor vergilerleRoyal Kludge RK61 veya Geek GK61 alabilirsin. Outemu brown switch kullanıyor. Hem moba icin daha uygun.![]()
Banggood yeni kullanıcılara $20 kupon veriyor. Bu urunde kullanabilirseniz uyguna gelir.Biraz pahalıya patlıyor vergilerle.Teşekkürler.
Mk110 mekanik değil mekanik hisli bir klavye, yerinizde olsam HP Pavilion 500 veya Bloody B640 alırdım.Arkadaşlar bu arada belirteyim hiç mekanik klavye kullanmadımşuanki klavyem titan k9 ama tuş soyulma basmama vs. var mk110 alsam üzermi 280 tl
B640 tan vazgeçmek zorunda kaldım maalesef ve pavilion iyiye benziyor. Ama hala önerilere açığım ayrıca mekanik hisli olması çok bişey kaybettirirmi dediğim gibi daha önce mekanik kullanmadim hiçMk110 mekanik değil mekanik hisli bir klavye, yerinizde olsam HP Pavilion 500 veya Bloody B640 alırdım.
Hocam 300 liraya yakın para veriyorsunuz sizce mekanik olması daha iyi değil mi?B640 tan vazgeçmek zorunda kaldım maalesef ve pavilion iyiye benziyor. Ama hala önerilere açığım ayrıca mekanik hisli olması çok bişey kaybettirirmi dediğim gibi daha önce mekanik kullanmadim hiç
Evet daha iyi fakat bu bütçedeki klavyelere güvenemiyorum. Ayrica b640 ı çok sevmiştim fakat optik olduğu için sesliymiş sessiz istediğimden öyle dedim.Hocam 300 liraya yakın para veriyorsunuz sizce mekanik olması daha iyi değil mi?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.